ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΕΡΓΑΣΙΑ - 255 Προσλήψεις για τις Παιδικές Κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η μεγάλη προκήρυξη του Δήμου Αθηναίων για την πρόσληψη 119 εποχικών υπαλλήλων και 136 εθελοντών στις Παιδικές Εξοχές του Δήμου για την κάλυψη των αναγκών της θερινής περιόδου.
 Ο Δήμος, για το έτος 2013, αναμένεται να φιλοξενήσει 4.300 παιδιά και 1.000 ηλικιωμένους στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα σε τέσσερις κατασκηνωτικές περιόδους των 15 ημερών για τα παιδιά και σε μία περίοδο των 22 ημερών για τους ηλικιωμένους, αρχής γενομένης από την 1η Ιουνίου. Η κατασκηνωτική περίοδος θα διαρκέσει έως και τις 15 Οκτωβρίου 2013.
Οι 119 θέσεις εποχικού προσωπικού που θα καλυφθούν, αφορούν άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι θα στελεχώσουν οκτώ ειδικότητες. Οι πολυπληθέστερες εξ αυτών είναι οι ακόλουθες:
-100 ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων για τη χρονική περίοδο από τις 24 Ιουνίου έως και τις 4 Οκτωβρίου, -4 ΠΕ Γυμναστών εκ των οποίων τρεις για τη χρονική περίοδο των παιδιών (27 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου) και μία για την περίοδο των παιδιών και της τρίτης ηλικίας (27 Ιουνίου έως και 27 Σεπτεμβρίου), και
-4 ΠΕ ή ΤΕ Νοσηλευτών για τη χρονική περίοδο από 25 Ιουνίου έως και 27 Σεπτεμβρίου.
-3 ΠΕ Ιατροί
-1 ΠΕ Παιδίατρος ή Παθολόγος ή Γενικής Ιατρικής ή Ορθοπεδικός για όλη την κατασκηνωτική περίοδο (25 Ιουνίου έως και 27 Σεπτεμβρίου),
-3 ΔΕ Μάγειρες για τη χρονική περίοδο από 24 Ιουνίου έως και 4 Οκτωβρίου,
-3 ΔΕ Ναυαγοσώστες, εκ των οποίων δύο για την περίοδο των παιδιών 27 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου) και ένας για την περίοδο των παιδιών και της τρίτης ηλικίας (27 Ιουνίου έως και 27 Σεπτεμβρίου),
-1 ΠΕ  Ιατρός Εργασίας (από 24 Ιουνίου έως και 4 Οκτωβρίου) και
-1 ΤΕ Τεχνολόγος Τροφίμων (24 Ιουνίου έως και 4 Οκτωβρίου)

Στο μεταξύ, πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος απευθύνει ο Δήμος και για εθελοντές Ομαδάρχισσες, Κοινοτάρχες και Κοινοτάρχισσες και άλλο προσωπικό, το οποίο θα κληθεί να εργαστεί εθελοντικά με ένα συμβολικό ποσό αποζημίωσης που θα καταβληθεί εφάπαξ. Ειδικότερα, σε εθελοντική βάση θα ζητηθούν:
-1 Αρχηγός, -1Βοηθός Αρχηγού,
-4 Υπαρχηγοί, ένας ανά συγκρότημα,
-20 Κοινοτάρχες ή Κοινοτάρχισσες, πέντε ανά συγκρότημα, και
-110 Ομαδάρχισσες, μία ανά δέκα παιδιά.

Οι Ομαδάρχισσες θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 22 ετών και να αποδεχθούν οικειοθελώς -με δήλωσή τους- να συνδράμουν στην υλοποίηση του κοινωνικού έργου που θα παράσχει ο Δήμος Αθηναίων στους κατασκηνωτές, ενώ οι Κοινοτάρχες θα πρέπει να είναι φοιτητές Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ. Το προσωπικό θα πρέπει να φέρει ανά πάσα στιγμή ιατρική βεβαίωση καλής υγείας. Αναφορικά με τις αποζημιώσεις για κάθε κατασκηνωτική περίοδο που θα λάβουν οι εθελοντές ανέρχονται σε 250 ευρώ για τον Αρχηγό, 220 ευρώ για τον Βοηθό Αρχηγού, 200 για τους Υπαρχηγούς, 170 για τους Κοινοτάρχες και 140 ευρώ για τις Ομαδάρχισσες.