ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ''ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ''


Ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ» συνεχίζοντας την προσπάθεια του η ενημέρωση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση να φθάσει σε κάθε γωνιά της ευρύτερης περιοχής, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πουρναρίου Αχαΐας, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Μαΐου 2013 και ώρα 18:00 μμ σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Πουρναρίου.


Στην εκδήλωση, για την αξία της πρόληψης –έγκαιρης διάγνωσης, θα μιλήσει ο γενικός χειρουργός, κος Βασίλης Καραμπελιάς. Για τους παράγοντες που μας αποτρέπουν να κάνουμε τον προληπτικό μας έλεγχο,θα ενημερώσει η ψυχολόγος του Συλλόγου, κα Ράνια Πανουργιά, ενώ η εθελόντρια και Έφορος του Δ.Σ. του Συλλόγου κα Νόπη Σάντα θα μοιραστεί με το κοινό την προσωπική της εμπειρία με την νόσο.

Οι δυο σύλλογοι προσκαλούν τους πολίτες να παρευρεθούν στην εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν για τον καρκίνο του μαστού, ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολεί την κάθε γυναίκα, και που καθίσταται σημαντικότερο και επιτακτικότερο σήμερα μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της Υγείας.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τις ερωτήσεις τους στους ειδικούς, ενώ από τον Σύλλογο θα μοιραστεί έντυπο υλικό με οδηγίες αυτοεξέτασης.