ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

3ο ADIDAS OPEN RUN: TΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΦΑΛΗΡΟΥ


Την Τετάρτη 22 Μαΐου βάζουμε τα καλοκαιρινά μας και πάμε παραλία!


Μετά το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και το ΟΑΚΑ, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 1.300 runners, η μεγαλύτερη running παρέα πάει Νότια, στην Παραλία Φαλήρου και σε καλεί να τρέξεις μαζί της, για να ζήσεις κι εσύ μια ανατρεπτική running εμπειρία!

Όποια κι αν είναι η ηλικία σου και η φυσική σου κατάσταση, έλα την Τετάρτη 22 Μαΐου και δες πώς το τρέξιμο μπορεί να γίνει διασκέδαση στο 3o adidas Open Run. Με καλοκαιρινή διάθεση και φόντο τη θάλασσα, θα τρέξεις ελεύθερα τα 5 ή τα 10 χιλιόμετρα χωρίς χρονόμετρο, ενώ εξειδικευμένοι προπονητές θα είναι κοντά σου σε όλη τη διαδρομή για να σου δώσουν συμβουλές και προπονητικά tips. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία απολαύσεις ενεργειακά ποτά, να δοκιμάσεις τα τελευταία running προϊόντα της adidas και να μπεις σε κλήρωση για να κερδίσεις running εξοπλισμό αξίας 500€!


3ο adidas Open Run - 22.05.13, 5 & 10χλμ
Παραλία Φαλήρου (Στάση τραμ Μπάτης)
Προσέλευση: 18:00-19:15, Ξεκινάμε: 19:30
Βρείτε εδώ την υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή σας στο Open Run. Ειδικά για τους ανηλίκους φίλους μας (κάτω των 18 ετών) θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να υπογράψει ο κηδεμόνας.