ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ


Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές προοπτικές ως απόρροια τη επιλογής σπουδών αλλα και για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού θα έχουν μαθητές και γονείς στον Έβρο, καθώς ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Θράκης διοργανώνει σχετικές εκδηλώσεις ενημέρωσης.

Στον Έβρο θα διεξαχθούν δύο ενημερωτικές ημερίδες σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.Συγκεκριμένα:
Ορεστιάδα: Σάββατο 27 Απριλίου 2013 στο Θέατρο Διόνυσος στις 06.00 μ.μ. 

Αλεξ/πολη: Κυριακή 28 Απριλίου 2013 στο Δημοτικό Θέατρο στις 11.00 π.μ. 

Προσκεκλημένος ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος Διδάκτωρ Α.Π.Θ. και συγγραφέας της σειράς οδηγών Σπουδών «ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ» κ. Ταουσάνης Χρήστος

Οι μαθητές και οι γονείς τους θα ενημερωθούν για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, για όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εισαγωγή στα Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι., για όλες τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ», αλλά και γενικότερα για τις σπουδές και τα επαγγέλματα. 

Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας θα αναφερθεί σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσει σεερωτήσεις σχετικά με τις Σχολές και τα Επαγγέλματα που σχετίζονται με το κάθε τμήμα, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές. Παράλληλα, θα αναλύσει τα Ειδικά Δεδομένα που αφορούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως οι ειδικές κατηγορίες, έξυπνες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τα Επαγγελματικά Δικαιώματα των αποφοίτων, τις κατηγορίες των αθλητών κ.ά.