ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

''ΕΝΕΡΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ''- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 20 ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ HELLENIC AMERICAN EDUCATION CENTER ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ


Σε συνεργασία με το Hellenic American University
20 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις με ευρεία δράση σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά θέματα και θέματα υγείας θα συναντηθούν στις 26 Απριλίου 2013 στο Hellenic American Education Center (HAEC) για να συζητήσουν για τις οργανώσεις που εκπροσωπούν αλλά και να παρουσιάσουν ευκαιρίες εθελοντικής δράσης. Η εκδήλωση υλοποιείται με την υποστήριξη του Προγράμματος Ψυχολογίας του Hellenic American University, και θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα, από τις 11:30 π.μ. ως τις 19:30 μ.μ.

Η εκδήλωση με τίτλο “Ενεργώ επειδή νοιάζομαι” θα δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, οι οποίοι ενδιαφέρονται για θέματα όπως η παιδική πρόνοια, το περιβάλλον, τα δικαιώματα των ζώων και η κοινωνική ένταξη, να συζητήσουν απευθείας με μη κυβερνητικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στα εν λόγω πεδία και να ενημερωθούν για την πρωτοποριακή δράση που καταγράφουν οι ομάδες αυτές στην Ελλάδα. Επίσης, θα μάθουν για το ρόλο που διαδραματίζουν οι εθελοντές στις οργανώσεις αυτές και θα βρουν την οργάνωση εκείνη που ταιριάζει περισσότερο με τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητές τους.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν στο 210 3680950 και να επικοινωνήσουν με τις κυρίες Αγγελική Ρέππα areppa@hauniv.us  και Πελαγία Πιπεράκη ppiperaki@hauniv.us.


Προσκεκλημένες μη κυβερνητικές οργανώσεις: