ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
23 - 25 Σεπτεμβρίου 2022
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ(Π.Ε.Σ.Ε.)
 
 Το Συνέδριο, το οποίο έχει καταστεί θεσμός, θα λάβει χώρα στα Ιωάννινα σε υβριδική μορφή.
Θα υπάρχει η δυνατότητα τόσο της διαδικτυακής μετάδοσης, όσο και της δια ζώσης παρακολούθησης του Συνεδρίου.
 

Θεωρούμε πως είναι σημαντικό να συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας με την βοήθεια της τεχνολογίας, προκειμένου να ανανεώνουμε τις γνώσεις μας με τις τελευταίες εξελίξεις. 
 
 Η επιληψία δεν είναι ασθένεια, είναι μια συχνή εγκεφαλική διαταραχή που αντιμετωπίζεται επιτυχώς περίπου στο 80% των περιπτώσεων. Παρόλα αυτά, αποτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό πρόβλημα υγείας. 
 
Στο πλαίσιο αυτό, ο Π.Ε.Σ.Ε. μέσα από τις προσπάθειές του, επιδιώκει να συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση της γνώσης για την επιληψία. Το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας έχει στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και την προβολή των νεότερων δεδομένων στην έρευνα και τη διαχείριση ασθενών στον τομέα της επιληψίας.

Επιπλέον, μέσω του Συνεδρίου, θα δοθεί η δυνατότητα στους συνέδρους να συναντηθούν και να δικτυωθούν με επιστήμονες από την Ελλάδα και κορυφαίους επιληπτολόγους από το εξωτερικό, οι οποίοι θα κληθούν να μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από ενδιαφέρουσες διαλέξεις, ποικιλόμορφα στρογγυλά τραπέζια, αντιπαραθέσεις και παρουσιάσεις περιστατικών, δίνοντας έναυσμα για δημιουργικό διάλογο σε επίκαιρα θέματα.

Στόχος, η συγκρότηση ενός ενδιαφέροντος και υψηλού επιπέδου Επιστημονικού Προγράμματος, μέσω του οποίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Επιληψία και τα συναφή επιληπτικά σύνδρομα
 
 
 


Ξενοδοχείο Epirus Palace
7o χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών
 

 
 
https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts