ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ», ΑΠΟ ΤΗΝ FAIRLIFE L.C.C.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021
Ώρα:11.00π.μ
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η Fairlife L.C.C. – Φροντίδα και πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα, ο πρώτος μη κερδοσκοπικός κοινωνικός φορέας για τον καρκίνο του πνεύμονα
διοργανώνει Διαδικτυακή Ημερίδα με τίτλο: «Καρκίνος του Πνεύμονα – πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση - Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Ελέγχου για τον Καρκίνο του Πνεύμονα στην Ελλάδα, είμαστε έτοιμοι;»
 
 Κεντρικό θέμα της ημερίδας θα αποτελέσει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων μελέτης για τον προσυμπτωματικό έλεγχο του καρκίνου του πνεύμονα, η οποία εκπονήθηκε από το Ινστιτούτο Πολιτικής Υγείας, υπό την επιστημονική ευθύνη του Καθηγητή Πολιτικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου κ.  Κυριάκου Σουλιώτη και της Αντιπροέδρου της FairLife L.C.C. και Διδάκτορος Δημόσιας Υγείας κ. Εύης Χατζηανδρέου. Η μελέτη πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας και στόχος είναι να αποτελέσει τη βάση για τη διαμόρφωση μιας πρότασης πολιτικής υγείας  για τον προσυμπτωματικό έλεγχο του καρκίνου του πνεύμονα σε ομάδες υψηλού κινδύνου.

Τα βασικά σημεία της μελέτης θα σχολιάσουν και θα συζητήσουν εκπρόσωποι της Επιστημονικής Κοινότητας, της Πολιτείας, Εκπρόσωποι Συλλόγων Ασθενών και φορέων από την Ελλάδα/Εξωτερικό.
 
 

 
https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts