ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ EDUWORK.NET PROJECT: «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ»

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021/Ώρα:15.00
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ EDUWORK.NET PROJECT: 
«ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ»

Σκοπός του Συνεδρίου, το οποίο οργανώνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Networking of VET providers for improving quality of work-based learning at local and transnational level” (Project No.609096-EPP-1-2019-1-IT-EPPKA3-VET-NETPAR) είναι να καλύψει αυτό το κενό ενημέρωσης και αξιοποίησης των ευρωπαϊκών εργαλείων. Το Συνέδριο έχει ως στόχο να υποστηρίξει τόσο τους Οργανισμούς Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης όσο και τις επιχειρήσεις και να συμβάλει στη δημιουργία συνεργαζόμενων δικτύων μεταξύ εκπαιδευτικών οργανισμών και της αγοράς εργασίας.
 
Το έργο Eduwork.Net προκειμένου να ενισχύσει τη δικτύωση έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα για τη δημιουργία μιας Ψηφιακής Κοινότητας οργανισμών ΕΕΚ και Επιχειρήσεων, η οποία θα παρουσιαστεί στο Συνέδριο και στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν https://vetmobility.eu/ . Μέσω της πλατφόρμας θα μπορείτε να λάβετε και δωρεάν υποστήριξη από τα Γραφεία Υποστήριξης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για την υποβολή προτάσεων κινητικότητας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.   
 
Το συνέδριο περιλαμβάνει τρεις ενότητες:
Τρόποι ανάπτυξης στρατηγικής Διεθνοποίησης των Οργανισμών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
Διεθνής Κινητικότητα μετά την πανδημία
Μάθηση με βάση την εργασία

Απευθύνεται σε:
Οργανισμούς Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
Φορείς χάραξης πολιτικής για την Εκπαίδευση
Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς

Οι ομιλίες θα γίνουν στα Αγγλικά με παράλληλη μετάφραση στα Ελληνικά. Στο συνέδριο θα μιλήσουν εκπρόσωποι των οργανισμών που συμμετέχουν στο έργο Eduwork.Net (Ciofs-FP, Assolombarda, Confartigianato Lombardia, ΠΑΝ.Ε.Δ.Δ.Ι.Ε.Κ, IDEC SA) και προσκεκλημένοι φορείς. Το Συνέδριο θα μεταδίδεται από το Δ.Ι.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου.
 

 
https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts