ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: «Ο ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ», ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Σάββατο 20 Μαρτίου 2021/Ώρα:09.30
 ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας
διοργανώνει Ημερίδα
 για Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, Νοσηλευτικό και Παραϊατρικό Προσωπικό με θέμα:
 «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης στο Επίκεντρο»
 
 Καθώς η πανδημία εξελίσσεται και είμαστε όλοι στις επάλξεις, η ενημέρωση και η εκπαίδευση από μέρους της Δ.Ε.Β.Ε. συνεχίζεται, συνεπής όπως πάντα στο ετήσιο ραντεβού της προάγοντας την διεπιστημονική συνεργασία και την σύνθεση με τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Επίκεντρο.

Οι ανάγκες του ατόμου με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι αυξημένες, κατάσταση που επιβάλλει τη συλλογικότητα και τη συστράτευση
 
Σκοπός είναι η αρτιότερη ενημέρωση, θέτοντας το πλαίσιο για έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων
 
Στην προσπάθεια αυτή επιστήμονες ειδικοί θα προσπαθήσουν να αποτυπώσουν μέρος της εκπαίδευσης τους και της καθημερινής τους ενασχόλησης από κέντρα αναφοράς του εσωτερικού και του εξωτερικού με αντικείμενο τον Σακχαρώδη Διαβήτη.
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Η Ημερίδα μοριοδοτείται με 8 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Τα μόρια δίνονται αναλογικά με τη συμπλήρωση των ωρών παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος.
 
Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στο email του / της κάθε συμμετέχοντα / συμμετέχουσας μετά τη λήξη της Ημερίδας. Για την καταμέτρηση των ωρών παρακολούθησης, απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής σας στο Livemedia και το κανάλι της Δ.Ε.Β.Ε.
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
 
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής αποκτάτε πρόσβαση στη live μετάδοση, δεν χρειάζεται η χρήση κωδικών εισόδου.
Σε περίπτωση που συνδεθείτε από διαφορετική συσκευή ή browser, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ξανά τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής με το ίδιο email.
 
ngda.gr
 
 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts