ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ - ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ»

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
03 - 04 Απριλίου 2021
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Β’ ΠΠΚ του ΕΚΠΑ
σε συνεργασία με την Εταιρεία για την Εκπαίδευση και την Έρευνα στην Παιδιατρική
Διαδικτυακό Διεπιστημονικό Συνέδριο με θέμα:
«Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ - ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ»
 
 Το Συνέδριο αναφέρεται στις σύγχρονες απόψεις που κυριαρχούν και διέπουν την άσκηση της Αναπτυξιακής Παιδιατρικής Σήμερα
 
 Τα αναπτυξιακά προβλήματα των παιδιών μας είναι πολύ συχνά, περισσότερα από όσα φανταζόμαστε, η δε αντιμετώπισή τους απαιτεί πέραν της διαγνώσεως, εξειδικευμένη και μακρόχρονη ειδική παρέμβαση. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να οργανώσουμε ένα πολυθεματικό συνέδριο, Ομαδοποιημένο σε Διακριτές Διεπιστημονικές Ενότητες.
 
Το Συνέδριό μας απευθύνεται σε όλους τους επιστήμονες που ασχολούνται με την Νευροαναπτυξιακή εξέλιξη των παιδιών, καθώς και τη Συναισθηματική και Κοινωνική προσαρμογή τους σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον. Ως εκ τούτου πέραν των Ιατρών και Παιδιάτρων απευθύνεται σε όλους τους Ειδικούς Θεραπευτές και Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.
 
Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, θα αναπτύξουν σύγχρονες απόψεις και θέσεις σε θέματα που αφορούν τη διάγνωση, την παρέμβαση, την ειδική αγωγή και εκπαίδευση παιδιών με αναπτυξιακά προβλήματα. Παράλληλα, έμπειροι σχολιαστές θα πλαισιώνουν τους ομιλητές και θα προσθέτουν τη δική τους εμπειρία και γνώση σε αυτά.

 
 
 
 
 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts