ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «ΠΑΙΔΙ & ΕΦΗΒΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ COVID-19 - ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ», ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021/Ώρα:17.30-19.30
 ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου
διοργανώνει Δωρεάν Διαδικυτακό Σεμινάριο με θέμα:
«Παιδί & Έφηβος στην εποχή του COVID-19 - Επιπτώσεις και Διαχείριση»
 
Ομιλήτρια:
 Δρ. Ελένη Λιβανίου
Εκπαιδευτική ψυχολόγος και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Δυσλεξίας, ενώ συντονιστής είναι ο λογοθεραπευτής Λευτέρης Μέλιος, διευθυντής του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου.
 
Η συμμετοχή και παρακολούθηση της εισήγησης είναι δωρεάν και απευθύνεται κυρίως σε γονείς, αλλά και σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, με στόχο να τους βοηθήσει να δουν από ένα διαφορετικό πρίσμα τη νέα οικογενειακή καθημερινότητα, με τις αλλαγές που επέφερε η περίοδος του COVID-19
 
 Θα προταθούν τρόποι για τον επαναπροσδιορισμό των μέχρι τώρα δεδομένων, ώστε να αξιολογήσει ο κάθε γονέας τον ρόλο του και να κατανοήσει την αναγκαιότητα τώρα, περισσότερο από ποτέ, της στήριξης και της συναισθηματικής πλαισίωσης των παιδιών και των εφήβων.
 
Η διαδικτυακή αυτή εκδήλωση αποτελεί ακόμα μία προσφορά από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, που δείχνει έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία με τη διοργάνωση μίας σειράς από δωρεάν εκδηλώσεις για παιδιά, όπως και με ομιλίες και ημερίδες με θέμα το παιδί και την οικογένεια.
 

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο στα Ιωάννινα που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής
Έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των επιστημόνων της Ειδικής Αγωγής ως κορυφαίος φορέας εκπαίδευσης, με τα σεμινάρια που διοργανώνει, έχει, επί σειρά ετών, επωμισθεί, ως μια διαρκή πρόκληση, ένα σημαντικό μέρος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, δίνοντας ένα επιτυχημένο παράδειγμα του έγκυρου επιστημονικού του λόγου.
 
 Στο σεμινάριο θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης (στέλνεται με email)
 
Προϋποθέσεις συμμετοχής:
- PC / laptop / tablet
- Σύνδεση internet
- Ηχεία
 
Η πλατφόρμα που θα μεταδοθεί το σεμινάριο είναι το zoom, η πιο γνωστή και λειτουργική εφαρμογή μετάδοσης webinars. Εγκαταστήστε την εφαρμογή και εγγραφείτε στο zoom.us. Παρακαλείσθε να δηλώσετε το πραγματικό σας όνομα.
Για τον τρόπο σύνδεσης στην πλατφόρμα θα ενημερωθείτε μέχρι και μία μέρα πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου.
 
 
 
 
 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts