ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: «DATA ANALYTICS AND MACHINE LEARNING FOR INSURANCE FRAUD DETECTION»

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020/Ώρα:13.00
 ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τα Ακαδημαϊκά Τμήματα «Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων» και «Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης» του Πανεπιστημίου Πειραιώς συνδιοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με θέμα «Data Analytics and Machine Learning for Insurance Fraud Detection»,
 
Υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας και του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων. 
 
Βασικός σκοπός της εκδήλωσης είναι τόσο η επίτευξη έγκυρης επιστημονικής ενημέρωσης των συμμετεχόντων όσο και η συνεισφορά στη θωράκιση των ιδιωτικών και δημόσιων οργανισμών απέναντι στον κίνδυνο της απάτης, προάγοντας μία κουλτούρα υγιούς και επικερδούς επιχειρηματικότητας, στοιχείο ζωτικής σημασίας για την επίτευξη της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας
 
 Στο πλαίσιο αυτό, οι λήπτες αποφάσεων της ασφαλιστικής αγοράς θα ενημερωθούν για τις δυνατότητες που δίνουν τα Data Analytics και το Machine Learning στην ανίχνευση της ασφαλιστικής απάτης. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον κλάδο της υγείας.

Η εκδήλωση θα αποτελείται από 4 συνεδρίες διάρκειας 1 ώρας η κάθε μια και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. 
 
Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή μέσω της ιστοσελίδας της ημερίδας (https://www.damlifd.gr/). Λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων για τη δια ζώσης παρακολούθηση με ταυτόχρονη δυνατότητα εξ’ αποστάσεως παρακολούθησης. 
 
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ:


 
 
 
 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts