ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «ΠΟΣΟ ΨΗΦΙΑΚΑ ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ; ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ», ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (ΕΚΤ) & ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΕΕ (JRC)

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Πέμπτη 14 Μαΐου 2020
Ώρα:17.00-19.00
Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα:
«Πόσο ψηφιακά ικανοί είμαστε ως εκπαιδευόμενοι, εκπαιδευτές και εκπαιδευτικοί οργανισμοί; Από τη θεωρία στην πράξη»

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) ανοίγει τον διάλογο για την ανάπτυξη και εξάσκηση των ψηφιακών δεξιοτήτων, σε συνεργασία με κορυφαίους εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς, συγκεντρώνοντας ιδέες και προτάσεις για τη βελτίωση της ανταπόκρισης της κοινωνίας και της πολιτείας στην ψηφιακή πρόκληση.
 

Οι εκπρόσωποι της Μονάδας Ανθρώπινου Κεφαλαίου και Απασχόλησης του JRC, Ιωάννης Μάγειρος, Παναγιώτης Καμπύλης, και Γεώργιος Καψάλης, θα παρουσιάσουν τα ερευνητικά δεδομένα και τα εργαλεία που έχουν αναπτυχθεί στο Κοινό Κέντρο Ερευνών, καθώς και βέλτιστες πρακτικές για την ανάπτυξη της ψηφιακής ικανότητας, μίας από τις οκτώ βασικές ικανότητες οι οποίες είναι θεμελιώδεις για όλους σε μια κοινωνία που βασίζεται στη γνώση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, μαθητές, στελέχη εκπαιδευτικών ή δημόσιων οργανισμών, πολίτες, επιχειρηματίες, και γενικά σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει περισσότερα σχετικά με το θέμα. Ο διάλογος για τις ψηφιακές δεξιότητες θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, με ομιλητές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Αφού κλικάρετε εδώ δείτε τις οδηγίες παρακολούθησης. 

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι πολύ εύκολη και δεν είναι προαπαιτούμενο να έχετε εγκατεστημένο κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα ή εφαρμογή. Όσοι/ες έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams, μπορείτε να μπείτε με τους κωδικούς σας.
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows 7 ή μεταγενέστερο (32-bit και 64-bit), macOS X 10.10 και μεταγενέστερο.
Υποστηριζόμενοι browsers: Chrome (οι τελευταίες 3 versions), Edge RS2 ή μεταγενέστερο, Firefox (οι τελευταίες 3 versions), Internet Explorer 11.
Σημείωση: Το Linux και το Safari δεν υποστηρίζονται σε αυτό το webinar.
 

Καθ' όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα στους ειδικούς οι οποίοι θα απαντούν σε πραγματικό χρόνο, ενώ στο τέλος θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε την παρουσίαση αλλά και σχετικό υλικό

 ekt.gr


https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts