ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: "ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ", ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Τ & ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Τετάρτη 06 Μαΐου 2020 
Ώρα:18.00


Η Πρωτοβουλία «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», την οποία υλοποιεί το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), ως κόμβος δικτύωσης μεταξύ των Ελλήνων επιστημόνων, επιχειρηματιών και επαγγελματιών του εξωτερικού με τους Έλληνες που διαμένουν στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, σχεδιάζει και υλοποιεί μία σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες και οργανισμούς, που θα προσφέρουν νέες γνώσεις, δεξιότητες και χρήσιμα εργαλεία για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή των μελών της παγκόσμιας ψηφιακής κοινότητας των Γεφυρών.

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο έχει θέμα: "Περιορισμός στο σπίτι και οι ψυχολογικές επιπτώσεις στα παιδιά και στην οικογένεια"
 και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο κοινωνικός αντίκτυπος της πανδημίας είναι τεράστιος με πολλές ψυχολογικές επιπτώσεις στα παιδιά και στην οικογένεια. Πώς αντιμετωπίζουμε τώρα τη νέα κατάσταση μετά την άρση των μέτρων; Πώς διαχειρίζονται οι εργαζόμενοι γονείς τη νέα κατάσταση; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα προσπαθήσει να απαντήσει ο Ψυχολόγος στο Χαμόγελο του Παιδιού, Στέφανος Αλεβίζος, ο οποίος θα παρουσιάσει το ψυχολογικό αποτύπωμα που αφήνει τόσο η πανδημία της νόσου του κορονοϊού 2019 (COVID-19), όσο και ο περιορισμός στο σπίτι. Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστούν δεδομένα για την προστασία της ψυχικής υγείας του παιδιού και της οικογένειας. Θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε και εσείς τα δικά σας ερωτήματα!
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω της πλατφόρμας webex ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1- Επισκεφτείτε (από Mozilla Firefox ή Chrome) 
Παρακαλείσθε να αποφύγετε να συνδεθείτε από άλλους browser, π.χ. Safari, Internet Explorer για καλύτερη απόδοση.
2- Δώστε ένα όνομα  και ένα e-mail.
3- Θα σας ζητηθεί κωδικός, και θα βάλετε το: Ga2XHn3Xxg5.
4- Πατήστε Join Now.
5- Ακολουθήστε πλέον τις κατευθύνσεις στην οθόνη σας.
Σημείωση: σε περίπτωση που σας ζητηθεί το Session number, αυτό είναι το: 844 892 029
 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts