ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Έναρξη: Δευτέρα 09 Μαρτίου 2020 
Ώρα:17.00-18.00
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός για Μαθητές και Γονείς του Δήμου Καλαμαριάς, προγραμματίζει την έναρξη λειτουργίας εργαστηρίου για τη διαχείριση συναισθημάτων.

Μαθητές, ηλικίας από 7 έως 9 χρόνων, μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν στις ομάδες που ξεκινούν την Δευτέρα, 9 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Πολυλειτουργικό Κέντρο Καλαμαριάς (Ανδρέα Παπανδρέου 35, 1ος όροφος) και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα απόγευμα, τις ώρες 17.00 έως 18.00.

Συνολικά έχουν προγραμματιστεί να γίνουν επτά συναντήσεις με συντονίστρια ομάδας την Ψυχολόγο του δήμου, Άννα Κρίτση, και ο μέγιστος αριθμός των μαθητών που θα συμμετέχουν στην κάθε ομάδα δεν θα ξεπερνά τους οχτώ.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η αναγνώριση, η κατανόηση και η έκφραση των βασικών συναισθημάτων, αλλά και η διερεύνηση στρατηγικών επίλυσης και αντιμετώπισης έντονων καταστάσεων.

Μέσα από παιχνίδια και ψυχοκοινωνικές δραστηριότητες, τα παιδιά θα βοηθηθούν να συνειδητοποιήσουν ότι τα συναισθήματα δεν εκφράζονται μόνο με λέξεις, αλλά και με ολόκληρο το σώμα και παράλληλα να κατανοήσουν ότι όλα τα συναισθήματα είναι φυσιολογικά.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΤΗΛ: 231 331 4413
 Πολιτιστικό Πολυλειτουργικό Κέντρο Καλαμαριάς 
Ανδρέα Παπανδρέου 35, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts