ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

3η ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: «Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ - ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020
Ώρα:09.00
 Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Ελληνικού Φόρουμ για το Ψηφιακό Μέλλον, συνδιοργανώνουν, με την υποστήριξη της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικών Δημοσιογράφων, την 3η Διεθνή Διεπιστημονική Ημερίδα με θέμα
 «Ο Αθλητικός Στοιχηματισμός Σήμερα: Προκλήσεις και προοπτικές για την ελληνική οικονομία και κοινωνία».

H ημερίδα, θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Πολιτεία σχετικά με την οργάνωση, τη ρύθμιση και την εποπτεία του αθλητικού στοιχηματισμού, αλλά ταυτόχρονα και τις προοπτικές που παρουσιάζει ως κλάδος με σημαντική οικονομική δραστηριότητα, που στηρίζει τον αθλητισμό και την ελληνική οικονομία.

Οι δημοσιογράφοι Μαρίνα Πρωτονοταρίου, Χρήστος Κώνστας και Νίκος Χρυσικόπουλος θα έχουν τον συντονισμό των επιμέρους ενοτήτων.

Στην ημερίδα, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και στελέχη εταιρειών και ρυθμιστικών αρχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα αναλύσουν τα νέα δεδομένα και ευκαιρίες που παρουσιάζονται μετά την ψήφιση του νέου νόμου για την αδειοδότηση των στοιχηματικών εταιρειών.

Θέματα όπως το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο, η αθλητική χορηγία, η εκπαίδευση-πιστοποίηση των φορέων, η ρύθμιση της αγοράς, η προστασία του δημοσίου συμφέροντος και της προστασίας των παικτών από την εξάρτηση τίθενται πλέον σε νέα βάση.

Επικεφαλής της οργάνωσης της ημερίδας είναι ο εξ Αμαλιάδος Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Παναγιώτης Αλεξόπουλος

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ:
ΕΝΟΤΗΤΑ Ι: 
Ο κλάδος του Online Gaming στην Ελλάδα – Οικονομικές δυνατότητες και Ευκαιρίες

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ: 
Τεχνολογικές εξελίξεις, Καινοτομία, Κανονιστικό πλαίσιο

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙII: 
Στοίχημα και επιστροφή στην κοινωνία : Χορηγίες, Διαφήμιση και Μέσα Επικοινωνίας

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙV: 
Παιγνιόποιηση και e-sports (Ηλεκτρονικός Αθλητισμός): Ματιά στο μέλλον


  Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών
 Ακαδημίας 7, Αθήνα 


 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts