ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

ΗΜΕΡΙΔΑ: “ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΓΓΕΤ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ EUREKA”

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα:09.30 

 Το Τμήμα Β΄ της Δ/νσης Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Πολιτικών και Δράσεων Έρευνας & Καινοτομίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα την παρουσίαση δύο Μελετών, οι οποίες ολοκληρώθηκαν πρόσφατα στο πλαίσιο υλοποίησης του Μηχανισμού Παρακολούθησης της Εθνικής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (Research and Innovation Strategy for Smart Specialization, RIS3).

Τα αντικείμενα των μελετών είναι: α) “Μελέτη αποτίμησης της συμμετοχής της ΓΓΕΤ στην Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία ΕΥΡΗΚΑ” και β) “Μελέτη αλληλεπίδρασης της Εθνικής RIS3 με άλλα εθνικά ή διεθνή Προγράμματα”. 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των μελετών και των συμπερασμάτων τους, απευθείας από τους ίδιους τους εξωτερικούς συντελεστές αυτών στους συμμετέχοντες.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για: 
α) την αξιολόγηση της πορείας της εθνικής στρατηγικής έξυπνης εξειδίκευσης, που επηρεάζει άμεσα τις Δράσεις Έρευνας & Καινοτομίας της ΓΓΕΤ
 β) την αποτίμηση της πολυετούς συμμετοχής της χώρας στην Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία «ΕΥΡΗΚΑ» 
γ) τη διαδικασία της προετοιμασίας των εθνικών θέσεων για την επόμενη προγραμματική περίοδο 2021-2027, στη διαμόρφωση των οποίων μπορούν να συμβάλουν μέσω της κατάθεσης ιδεών και προτάσεων κατά τη συζήτηση με την οποία θα κλείσει η Ημερίδα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ:


  
Αίθουσα Εκδηλώσεων Ε.Ι. Παστέρ
 Λεωφ. Βασ. Σοφίας 127, Αθήνα


 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts