ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ - ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα:09.30-14.00

 Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας), την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αχαΐας (Αγωγή Υγείας) 
συνδιοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο: 
«Εμβολιασμοί - Ασπίδα προστασίας για όλους»

Η ημερίδα που απευθύνεται και σε εκπαιδευτικούς, γονείς και φοιτητές

Στόχος της δράσης είναι η πρόληψη λοιμώξεων, αλλά και η επιστημονική ενημέρωση, ώστε να αντιμετωπιστεί η επιφυλακτικότητα απέναντι στον εμβολιασμό, να καταπολεμηθεί η παραπληροφόρηση. 

Στην κατεύθυνση αυτή πρόκειται να παρουσιαστούν τα νέα ερευνητικά δεδομένα και να προληφθούν κρούσματα ασθενειών μέσω του εμβολιασμού.

Η χρησιμότητα της Γηριατρικής στην καθημερινή πράξη

Εξάλλου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεργάζεται με την Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του πληθυσμού για την ιδιαιτερότητα των ηλικιωμένων όσον αφορά τη φροντίδα τους και την εν γένει αντιμετώπιση των προβλημάτων γήρατος.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή τη συμπλήρωση των είκοσι ετών ύπαρξης και δράσης της Γηριατρικής Εταιρείας, συνδιοργανώνουν ένα διήμερο εκδηλώσεων το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00, στο χώρο της εταιρίας στην οδό Ν.Ε.Ο Πατρών –Αθηνών 9, στην Πάτρα.

Σκοπός των παραπάνω εκδηλώσεων είναι να αναδειχθούν οι ιδιαιτερότητες μιας ευαίσθητης ηλικιακής ομάδας με υψηλό βαθμό ευπάθειας και με εξελισσόμενη πολυπαθολογία που απαιτεί ολιστική προσέγγιση, καθώς επίσης να γνωρίσει η κοινωνία την αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα της Γηριατρικής στην καθημερινή πράξη.

Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών
 Νέα Εθνική Οδός Πατρών-Αθηνών 38-40 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts