ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ - Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ TAX RULINGS»

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2019/Ώρα:16.30
 ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Η Έδρα Jean Monnet στην Ευρωπαϊκή Φορολογική Πολιτική και Διοίκηση της Νομικής Σχολής ΑΠΘ με τη συνεργασία της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης (ΕΑΝΔΙΘ) και της ELSA Thessaloniki διοργανώνει την 2η Ετήσια Ημερίδα των Φοιτητών του ΜΠΣ Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής ΑΠΘ με θέμα:
 «ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ - Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ TAX RULINGS»

  Η Ημερίδα διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Έδρας Jean Monnet στην Ευρωπαϊκή Φορολογική Πολιτική και Διοίκηση της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, κάτοχος της οποίας είναι η Επίκουρη Καθηγήτρια Κατερίνα Σαββαΐδου, με τη συνεργασία της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης (ΕΑΝΔΙΘ) και της ELSA Thessaloniki.

 Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η KPMG και η Κ. Παπακωστόπουλος και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία (CPA Law), Ανεξάρτητο μέλος του Νομικού και Φορολογικού Δικτύου της KPMG, ενώ χορηγός φιλοξενίας ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Η Ημερίδα δίνει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές και αποφοίτους του ΠΜΣ Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ δημόσιο βήμα για την ανακοίνωση της εργασίας τους στο μάθημα του φορολογικού δικαίου, ενώ παράλληλα τους δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν την εμπειρία και τις δεξιότητες της κοινοποίησης της ερευνητικής τους δραστηριότητας σε επιστημονική ημερίδα με ευρύ κοινό, κάτι που μπορεί να τους φανεί χρήσιμο στη γενικότερη επαγγελματική τους πορεία. 


Περαιτέρω, οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα ωφεληθούν, καθώς θα αποκομίσουν συγκεκριμένη εικόνα για τα πρότυπα και το επίπεδο της δουλειάς των εργασιών που οι ίδιοι θα πραγματοποιήσουν ενδεχομένως στο πλαίσιο μεταπτυχιακών σπουδών. 

Τέλος, και οι ασκούμενοι και νέοι δικηγόροι θα παρακολουθήσουν ένα σύγχρονο ζήτημα στον τομέα του ενωσιακού και διεθνούς φορολογικού δικαίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ



jean-monnet



Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς
Κατούνη 12 –14,  Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη



 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts