ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019
Ώρα:09.30
Η Ευρωκλινική Παίδων,
 διοργανώνει για 16η συνεχή χρονιά, 
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα:
 "Επείγοντα και μη παιδιατρικά προβλήματα"

 Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από την παιδιατρική κοινότητα αλλά και προσκεκλημένους ομιλητές.

Η Ευρωκλινική Παίδων συμπληρώνει  φέτος 17 χρόνια εμπειρίας στην παιδιατρική φροντίδα και ανανεώνει την ετήσια συνάντησή της με την παιδιατρική κοινότητα θέτοντας για ακόμη μια χρονιά στο κέντρο των ιατρικών εξελίξεων τον μικρό ασθενή, με απώτερο στόχο την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών υγείας στους μικρούς ασθενείς.

Την Ημερίδα θα τιμήσουν με την παρουσία τους ως ομιλητές καταξιωμένοι παιδίατροι της Ευρωκλινικής Παίδων καθώς και οι προσκεκλημένες ομιλήτριες κα Νικολαΐδου-Καρπαθίου Πολυξένη, Ομότιμη Καθηγήτρια Γ’ Παιδιατρικής ΕΚΠΑ, η κα Κανάριου Μαρία, Παιδίατρος, Συντονίστρια Διευθύντρια ΕΣΥ, Τμήματος Ανοσολογίας & Ιστοσυμβατικότητας, Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και η κα Λούκου Ιωάννα, Διευθύντρια ΕΣΥ, Διευθύντρια Τμήματος Κυστικής Ίνωσης, Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», οι οποίες θα αναφερθούν σε ενδιαφέροντα παιδιατρικά θέματα που άπτονται της ειδικότητάς τους.

Μερικά από τα  θέματα που θα συζητηθούν στην ημερίδα είναι οι εγκεφαλίτιδες στα παιδιά, η θεραπεία της ινοκυστικής νόσου, οι παθήσεις για τις οποίες ενοχοποιείται η ανεπάρκεια της Βιταμίνης D, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στα παιδιά, τα Επείγοντα Παιδιατρικά περιστατικά από Νοσηλευτική προσέγγιση κ.ά.

Η 15η Επιστημονική Ημερίδα της Ευρωκλινικής Παίδων θα έχει την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει και την κα Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες παιδίατροι θα λάβουν 4 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο







Αίγλη Ζαππείου
Αίθουσα Ολυμπία
Κήπος Ζαππείου, Αθήνα



https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts