ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΘΗΣΗ - ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019
Ώρα:18.00
Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ σε συνεργασία με το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών ΕΞΕΛΙΞΗ
διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα:
 "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΘΗΣΗ - ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ"

Οι Λογοθεραπεύτριες κ. Πένυ Καπετάνιου και κ. Δήμητρα Ζέρβα θα μιλήσουν αρχικά για τις διαταραχές του λόγου και της ομιλίας στα παιδιά, θα αναλύσουν τη σημασία των δεξιοτήτων επικοινωνίας και θα ολοκληρώσουν τις ομιλίες τους με τεκμηριωμένες Λογοθεραπευτικές παρεμβάσεις.

Στη συνέχεια η Εργοθεραπεύτρια κ. Αγγελική Δρούγκα θα μιλήσει για το ρόλο της Εργοθεραπείας στις δυσκολίες της ανάπτυξης, για την αισθητηριακή ολοκλήρωση και στο τέλος θα εξηγήσει γιατί αυτή η διαδικασία είναι τόσο σημαντική.

Το λόγο θα πάρει αμέσως μετά η Ψυχολόγος κ. Ιωάννα Ξυδέα η οποία στην ομιλία της θα αναλύσει τα προβλήματα μάθησης στην παιδική ηλικία, θα αναφερθεί στη συμβουλευτική των γονέων και κλείνοντας την ομιλία της θα αναφέρει τα συνήθη αιτήματα καθώς και την αντιμετώπισή τους. Τη σκυτάλη των ομιλητών θα πάρει στη συνέχεια ο Οπτομέτρης Ιωάννης Σουλτανίδης ο οποίος θα μιλήσει για το ρόλο του Οπτομέτρη στην επιστήμη της όρασης.

Οι ομιλίες θα ολοκληρωθούν με τον Κλινικό Νευροψυχολόγο κ. Μάριο Σεβρισαριανό ο οποίος θα αναφερθεί στο ρόλο των Νευροεπιστημών στις αναπτυξιακές και μαθησιακές διαταραχές.Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος"
Αγίου Κωνσταντίνου 29, Άργος
 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts