ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 02 - 03 Μαρτίου 2019/Ώρα:09.00-17.00
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Δωρεάν εκπαιδευτικό εργαστήρι επιχειρηματικότητας Business for YOUth
 
 Το Business for YOUth  υλοποιείται στην Ελλάδα από το Solidarity Now και την Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση με την υποστήριξη του International Rescue Committee (IRC) και του Citi Foundation.
 
 Είσαι 18-30 και σκέφτεσαι να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση; 
Χρειάζεσαι καθοδήγηση από τους επαγγελματίες της αγοράς;

Δήλωσε συμμετοχή μάθε τις βασικές αρχές επιχειρηματικότητας αλλά και τις τακτικές που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση, διεκδικώντας 1.000€ κεφάλαιο έναρξης, στο εντατικό εκπαιδευτικό εργαστήρι επιχειρηματικότητας Business for YOUth και ξεκίνα την καριέρα των ονείρων σου από εδώ!

Στο δωρεάν εκπαιδευτικό εργαστήρι επιχειρηματικότητας Business for YOUth, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις και θα αναπτύξουν δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα ως επαγγελματίες ώστε να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. 

Όσοι από τους συμμετέχοντες ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα,  θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και να επιλεγούν να  παρακολουθήσουν ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα (διάρκειας 14 ωρών) στο οποίο θα λάβουν εξατομικευμένη συμβουλευτική και καθοδήγηση από επιχειρηματίες και επαγγελματίες μέντορες και να διεκδικήσουν την αρχική χρηματοδότηση για την έναρξη της επιχείρησής τους.
 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: 
 27/02/2019 στις 23:59


 International Rescue Committee
Λουίζης Ριανκούρ 64, Αθήνα

 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts