ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ COACHING", ΑΠΟ ΤΟ ATHENS COACHING INSTITUTE

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019/Ώρα:10.30π.μ
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο Χαράλαμπος Πετράς και η ομάδα εκπαιδευτών του Athens Coaching Institute – ΚΔΜΒ1
 σας προσκαλούν στις 7η Ημερίδα Αποφοίτησης με τίτλο: 
"Επαγγελματική Εκπαίδευση & Σταδιοδρομία στο Coaching"

 Στην ημερίδα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από επαγγελματίες Coaches, μέλη της κοινότητας του Athens Coaching Institute και θα απονεμηθούν τα διπλώματα πιστοποίησης στους νέους coachesπου ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους

 Στην ημερίδα θα μιλήσουν μέλη της ομάδας εκπαιδευτών του Athens Coaching Institute- ΚΔΜΒ1, απόφοιτοι οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Coaching και θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους και ο Χαράλαμπος Πετράς.

Στην ημερίδα να αναδειχθεί το σύγχρονο πλαίσιο του κλάδου και οι δυνατότητες που προσφέρονται για επαγγελματική εκπαίδευση και σταδιοδρομία. 
Ταυτόχρονα θα καταγραφούν οι προκλήσεις που αναδύονται κατά την επιλογή του coaching ως επαγγελματικής δραστηριότητας και θα προταθούν ρεαλιστικές λύσεις από τους ομιλητές.

 Οι εκπαιδευτές του Athens Coaching Institute – ΚΔΒΜ1 θα μιλήσουν για τις δυνατότητες σταδιοδρομίας στο Coaching. Aπόφοιτοι – εποπτευόμενοι coaches του Κέντρου θα μοιραστούν την εμπειρία τους σε εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς και τα πρώτα τους βήματα ως Coaches.

 O Χαράλαμπος Πετράς θα μιλήσει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας coach, θα δώσει χρήσιμες συμβουλές στους ενδιαφερόμενους και θα απονήμει τα Διπλώματα στους νέους Coaches!







Ξενοδοχείο Intercontinental
 Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 89-93, Αθήνα 






 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts