ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

20ο GREEK ICT FORUM - ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Τρίτη 04 Δεκεμβρίου 2018/Ώρα:08.30
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το Greek ICT Forum είναι η ετήσια Θεσμική συνάντηση των επαγγελματιών, επιστημόνων και στελεχών της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών 

 Ένα Συνέδριο με πολλές και ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες όπου, καταξιωμένοι ομιλητές απευθύνονται σε επαγγελματίες, επιστήμονες και στελέχη της ελληνικής αγοράς πληροφορικής και ψηφιακών επικοινωνιών.

Το Συνέδριο 20ου Greek ICT Forum επικεντρώνεται στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και στις Τεχνολογίες που τον υποστηρίζουν. 

Εμπεριέχει τις ακόλουθες ενότητες
Στρατηγικές, Μεθοδολογίες και Υλοποιήσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού Επιχειρήσεων και Φορέων: Mε κύριους άξονες τις νέες Τεχνολογίες ICΤ, τις υπηρεσίες Ψηφιακών Επικοινωνιών, όπου το Διαδίκτυο περνάει στην εποχή των Gbits, δημιουργούνται πρωτόγνωρες δυνατότητες για την αύξηση της παραγωγικότητας και της λειτουργικότητας Επιχειρήσεων και Φορέων.
 
Οι Ελληνικές Επιχειρήσεις στη νέα Ψηφιακή Εποχή: 
Σημαντικοί ICT Managers Επιχειρήσεων και Φορέων καταγράφουν και περιγράφουν τις στρατηγικές, τις διαδικασίες και τις μεθοδολογίες που υλοποιούν προκειμένου Επιχειρήσεις και Φορείς να περάσουν, μέσα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό, σε ένα νέο ανταγωνιστικό και σύνθετο περιβάλλον.
 
Οι Επιχειρηματικές Στρατηγικές μέσα από την Ψηφιακές Τεχνολογίες: 
Οι δυνατότητες των Ψηφιακών Τεχνολογιών δίνουν πρωτόγνωρες προοπτικές στις Επιχειρήσεις και στους Φορείς να σχεδιάσουν νέες Στρατηγικές και να αναδιατάξουν τους στόχους τους. 

Οι ομιλητές της συνεδριακής ενότητας θα παρουσιάσουν πως, μέσα από τις ψηφιακές δυνατότητες, διαφοροποιούνται Στρατηγικές, αλλάζουν Μεθοδολογίες και Ενέργειες μες τελικό στόχο την ισχυροποίηση της θέσης Επιχειρήσεων και Φορέων






 Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens
Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 









 
https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts