ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: "ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ"

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 30 Νοεμβρίου - 02 Δεκεμβρίου 2018
Η Ελληνική Εταιρεία Διατήρησης Αναπαραγωγής 
διοργανώνει το 
2ο Συνέδριο Αναπαραγωγικής Ιατρικής Κεντρικής Ελλάδας: 
"Εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή"
 
Η Αναπαραγωγική Ιατρική αποτελεί μία από τις τέσσερις εξειδικεύσεις της ειδικότητας της Μαιευτικής και Γυναικολογίας

 Το ευρύτατο πεδίο της περιλαμβάνει τη γυναικολογική ενδοκρινολογία, την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και την εξωσωματική γονιμοποίηση, την ανδρολογία, τη διατήρηση της αναπαραγωγικής ικανότητας και την λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική χειρουργική. 
 Οι εξελίξεις στον τομέα της Αναπαραγωγικής Ιατρικής είναι ραγδαίες και λόγω του μεγέθους της πολύπλευρης συσσώρευσης νέων σχετικών επιστημονικών δεδομένων καθίσταται επιτακτική η συνεχής ενημέρωση, ώστε να εξασφαλίζεται η αριστεία τόσο σε ερευνητικό όσο και σε κλινικό επίπεδο.
 
Σκοπός του 2ου Συνεδρίου Αναπαραγωγικής Ιατρικής Κεντρικής Ελλάδας: “Εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή” είναι να συμβάλλει στη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, οι οποίοι ασχολούνται ιδιαίτερα με τα θέματα της Αναπαραγωγικής Ιατρικής και θα μεταδώσουν τις γνώσεις, την εμπειρία τους και τα νεότερα δεδομένα μέσα σε ένα ενδιαφέρον επιστημονικό πρόγραμμα. Επιπλέον, το συνέδριο περιλαμβάνει θέματα σχετικά με την ιατρική αστική ευθύνη, και τη βιοηθική.
 
Το συνέδριο απευθύνεται σε Μαιευτήρες-Γυναικολόγους, Ουρολόγους, Χειρουργούς, Παιδιάτρους, Παθολόγους, Ογκολόγους, Ακτινολόγους, Ειδικευόμενους ιατρούς Μαιευτικής-Γυναικολογίας και των λοιπών ειδικοτήτων, Εμβρυολόγους, Βιολόγους, Μαίες, Νομικούς, Φοιτητές καθώς επίσης και στο ευρύτερο κοινό. Ξενοδοχείο Divani Palace Larissa
Παπαναστασίου 19,
Λάρισα 

 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts