ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΗΜΕΡΙΔΑ: «Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΘΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ»

 Σάββατο 06 Οκτωβρίου 2018/Ώρα:10.00π.μ

Για πρώτη φορά στην 30ετή διαδρομή της, η Περιφερειακή Τηλεόραση της χώρας συζητά δημόσια για το παρελθόν και κυρίως για το παρόν και το μέλλον της
Η Ημερίδα έχει τίτλο «Η Περιφερειακή Τηλεόραση χθες, σήμερα, αύριο. Ιστορική
διαδρομή, προβλήματα και λύσεις» και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Ένωση Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας – ΕΕΤΕΠ.
 
Στην Ημερίδα θα γίνει αναφορά στην ιστορική διαδρομή του κλάδου και θα συζητηθούν όλα τα μεγάλα και οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η περιφερειακή τηλεόραση της χώρας.
 
Έχουν προσκληθεί όλοι οι Περιφερειακοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί της χώρας καθώς επίσης και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, τα πολιτικά κόμματα, οι αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές ΕΣΡ και ΕΕΤΤ, εκπρόσωποι της διαφημιστικής αγοράς, η DIGEA, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης κλπ.
 
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ο ρόλος της Περιφερειακής Τηλεόρασης στην περιφερειακή ανάπτυξη, η ιστορική διαδρομή της, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα και οι λύσεις που προτείνονται, η διαδικασία αδειοδότησης σε σχέση με τις ιδιαιτερότητες του κλάδου καθώς και ο νέος Χάρτης Συχνοτήτων και τα τεχνικά προβλήματα εκπομπής των Περιφερειακών Καναλιών
Ξενοδοχείο «Σαμαράς»
Αθ. Διάκου 18, Λαμία


 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts