ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
Ώρα:10.00-12.00 
Ο Ψυχοδραματικός Χώρος - Βασιλική Ανδριοπούλου και Proastio Art Centre
διοργανώνουν
 Δωρεάν Εργαστήρι Γνωριμίας με το Ψυχόδραμα

Εισηγήτρια:
κα.Βασιλική Ανδριοπούλου

Ελάτε σε ένα δωρεάν 2ωρο εργαστήρι να γνωρίσετε το Ψυχόδραμα, μια διαφορετική βιωματική μέθοδο να επικοινωνούμε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, να ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας και τα βαθύτερα χαρακτηριστικά μας, να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας.

Η εισαγωγική συνάντηση γνωριμίας με τη βιωματική ομαδική μέθοδο του Ψυχοδράματος αφορά ενήλικες που θέλουν να ασχοληθούν με θέματα της καθημερινότητας και να έρθουν πιο κοντά με τον εαυτό τους και τους δικούς τους ανθρώπους.

Σε ένα ευχάριστο και ασφαλές πλαίσιο θα μοιραστούμε εμπειρίες και βιώματα και θα διαχειριστούμε θέματα που αφορούν όλους μας. 

Τις σχέσεις με τα παιδιά, το/τη σύντροφο, τους πολλαπλούς ρόλους στους οποίους καλούμαστε να ανταποκριθούμε, και διάφορες άλλες πτυχές της ζωής.

Θα αναπτύξουμε με ευχάριστες βιωματικές ασκήσεις τον αυθορμητισμό, τη δημιουργικότητα και τη δυνατότητά μας να αλληλεπιδρούμε με τους άλλους.

Το Ψυχόδραμα με τις ιδιαίτερες τεχνικές του μας μαθαίνει να κινητοποιούμε τον εαυτό μας ώστε να δρα, αντί να είμαστε παρατηρητές της ζωής, των επιλογών και της καθημερινότητας μας.
 
Να είμαστε ευέλικτοι, αυθόρμητοι, δημιουργικοί και πιο θαρραλέοι απέναντι στην πολυπλοκότητα της ζωής.

Καθώς η ψυχή μας αρχίζει να δρα, ζούμε στο "εδώ και τώρα", στο παρόν και αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες χωρίς να φοβόμαστε πια να εκθέσουμε τον εαυτό μας προς τα έξω.
 
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να τον εξελίξουμε.
-
 Βασιλική Ανδριοπούλου
 Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (κατεύθυνση Ψυχολογίας).
Εκπαιδευθείσα ψυχοθεραπεύτρια στο Κλασικό Ψυχόδραμα του Jacob Moreno(2007-2012) στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (ΨΥ.Κ.Α.Π) καθώς και στο Κέντρο της Αυστραλιανής και Νεοζηλανδέζικης Εταιρείας Ψυχοδράματος. Μετεκπαιδευθείσα στη χρήση του συστήματος "Διάγνωση Ψυχοπαθολογίας Παιδιών και Ενηλίκων DSM-IV" στο Κέντρο Ison Psychometrica. Συνεργάτης του ΨΥ.Κ.Α.Π και ιδιωτικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ψυχοθεραπεύτρια.


 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:


Proastio Art Centre
    Στρατηγού Λιόση 40, Δήμος Φυλής












 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts