ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: "ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ", ΑΠΟ ΤΟ CONNECT ATHENS

AΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
04 / 11 / 18 Ιουνίου 2018/Ώρα:18.00
BEBAIΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣ 
Το Κέντρο Νέων Connect Athens
διοργανώνει
Δωρεάν Βιωματικά Εργαστήρια Συμβουλευτικής 3 Συναντήσεων:

"Αυτογνωσία - Επικονωνία - Ο κόσμος της Εργασίας"

Κλειστή ομάδα έως 15 άτομα

Εκπαιδεύτρια:
Ιωάννα Αλπέρτη
Ψυχολόγος

Τον μήνα Ιούνιο έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα βιωματικό εργαστήριο τριών συναντήσεων με σκοπό την αφύπνιση της αυτοαντίληψης σου και την επαγγελματική σου ωρίμαση.
 
Μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια θα συναντηθείς και θα συνδεθείς με τον εαυτό σου και τους άλλους.
 

Το connect yourself workshop θα σε βοηθήσει ως προς την ανάπτυξη της προσωπικότητάς σου και θα σου δώσει εφόδια τόσο για τον προσωπικό όσο και τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό.

Στις 18/06 από τις 20:00 έως τις 21:00 θα έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον κ. Άγγελο Προεστό, καθηγητής οικονομολόγος, καλλιτέχνης και επιχειρηματίας στην εταιρεία Proestilo, ο οποίος θα συντονίσει μια ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, τη δημιουργία βιογραφικού και την πρώτη συνέντευξη σε μια εργασία.

Ο κ. Προεστός μέσα από δικά του λόγια
''Από την αρχή της καριέρας μου ως πιστοποιημένος οικονομολόγος, έχω υπηρετήσει την επιστήμη μου από διάφορα πόστα και επιχειρήσεις. Έχοντας αναλύσει και χρηματοδοτήσει τουλάχιστον 300 διαφορετικά είδη επιχειρήσεων, εκπαιδεύσει και επιβλέψει γύρω στους 80 νέους συναδέλφους κατέληξα στο συμπέρασμα , ότι η πάλαι πότε κραταιά νοοτροπία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, που στηριζόταν σχεδόν στην πλειονότητα της στην προσωπική εμπειρία και ελάχιστα σε βασικές γνώσεις και ειδικεύσεις, χρειαζόταν μια «ρύθμιση».

Αυτός ήταν και ο λόγος που οδηγήθηκα στην διδασκαλία. 500 φοιτητές. 4 χρόνια διδάσκοντας πάνω από 2.500 ώρες.23 διαφορετικά μαθήματα χωρισμένα σε 5 τομείς της οικονομίας, 1 πανελλαδικό βραβείο περί επιχειρηματικότητας και αμέτρητα χαμόγελα από τους φοιτητές μου , όταν καταλάβαιναν ότι χρειάζεται και οξυδέρκεια αλλά και εργαλεία. Απλά χρειάζεται κάποιος να σταθεί δίπλα τους και να τους υποστηρίξει απέναντι στους φόβους τους. 

Γιατί στην τελική αυτό είναι που έχει σημασία. Να μοιράζεσαι τη γνώση και την εμπειρία και να καθοδηγείς νέες ιδέες κάτω από το πρίσμα της ηθικής, της νομιμότητας και της ειλικρινούς αγάπης για αυτό που κάνεις. Το οποίο πια δεν είναι μόνο απλά μια δουλειά.


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΤΗΛ: 211 18 24 102 ή
στo email: connectathens@gmail.com





Connect Athens
Αχαρνών 316 & Άτλαντος 22, Αθήνα












 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts