ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «Ο ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ», ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 26 & 27 Μαΐου 2018
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη 
διοργανώνει Ενημερωτικό Συνέδριο με τίτλο:
 «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης ζει ανάμεσά μας και αφορά όλους μας»

Το συνέδριο έχει ως σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για το Διαβήτη αλλά και την εξειδικευμένη επιμόρφωση των πασχόντων αναφορικά με τις εξελίξεις, τη σωστή διαχείριση, τη διατροφή, την άσκηση και τη μείωση των επιπλοκών της νόσου.

Απευθύνεται στα άτομα με Σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 (μέλη και μη μέλη του συλλόγου), στα άτομα με προδιαβήτη καθώς και σε όλους τους πολίτες της Κέρκυρας και των γύρω περιοχών, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν γενικά και ειδικά για το Διαβήτη και με ότι η πάθηση σχετίζεται.

Το Συνέδριο είναι ανοιχτό στην συμμετοχή των πολιτών και από πλευράς των τοπικών αρχών θα συμπράξουν με την ενεργό συμμετοχή τους ο Δήμος της Κέρκυρας, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο Ιατρικός και Φαρμακευτικός Σύλλογος Κέρκυρας με τα μέλη τους, οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και πολλοί άλλοι σημαντικής φορείς της πόλης.

Πολλά καινούργια επιστημονικά δεδομένα θα συζητηθούν από διακεκριμένους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με το Διαβήτη.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η προσυνεδριακή δράση " Αναμετρήσουμε με το Διαβήτη". Περίπτερο ενημέρωσης για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, θα στηθεί απο την ΠΕΑΝΔ, το Σάββατο 26 Μαΐου και ώρα 12:00-3:00μμ, στην Πλατεία Λιστόν, προσφέροντας δωρεάν ενημέρωση στο κοινό











  DIVANI CORFU PALACE HOTEL
ΝΑΥΣΙΚΑΣ 20, ΚΕΡΚΥΡΑ










 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts