ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΗΜΕΡΙΔΑ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ - ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τετάρτη 06 Ιουνίου 2018/Ώρα:09.00-16.00
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Το Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών (ΔΙ.Ο.ΒΙ.) 
διοργανώνει τη 2η Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο:
 «Οικονομικές βιβλιοθήκες - Δεξαμενές Πληροφόρησης και Κατάρτισης»

Ο Σκοπός της Ημερίδας είναι διττός: να αναδειχθεί πώς οι βιβλιοθήκες, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, τους πόρους και τις υποδομές που διαθέτουν, σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες πληροφόρησης, με έμφαση στην οικονομική, τραπεζική, βιομηχανική και επιχειρηματική κατεύθυνση, πώς οργανώνουν και προσφέρουν προγράμματα πληροφοριακής παιδείας και κατάρτισης σε σύγχρονο περιβάλλον μάθησης, καθώς και πώς αυτά μπορούν να συνδεθούν με προγράμματα οικονομικής παιδείας και οικονομικού αλφαβητισμού.

Η ημερίδα  απευθύνεται σε επιστήμονες, ερευνητές, βιβλιοθηκονόμους και επιστήμονες της πληροφόρησης, εκπαιδευτικούς, φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για την αξιοποίηση των υποδομών των οικονομικών βιβλιοθηκών.

Θα υπάρχει διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα
 Το ΔΙ.Ο.ΒΙ συγκροτήθηκε το 2012 και αποτελεί απόρροια της συνεργασίας βιβλιοθηκών πανεπιστημίων, τραπεζικών ιδρυμάτων, ερευνητικών και κυβερνητικών φορέων της χώρας, με συνεκτικό δεσμό τις συλλογές, τις πηγές και τις υπηρεσίες πληροφόρησης οικονομικού περιεχομένου. Κύριος στόχος του Δικτύου είναι η ποιοτικότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση της κοινότητας των χρηστών του μέσω της ανταλλαγής υπηρεσιών και πόρων.Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
 Αμφιθέατρο «Γεώργιος Καραμπατζός»
Ελ. Βενιζέλου 70 , Καλλιθέα

https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts