ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ: "ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ"

Πέμπτη 03 Μαΐου 2018/Ώρα:10.00π.μ
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) ΚΙΒΩΤΟΣ, το Κέντρο Πρόληψης Κομοτηνής «ΟΡΦΕΑΣ» και η Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης ΟΚΑΝΑ του Γ.Ν. Κομοτηνής, στο πλαίσιο των «Ελευθερίων Θράκης 2018»  διοργανώνουν
 Φεστιβάλ Κατά των Εξαρτήσεων με τίτλο: «Ανακάλυψε τον δικό σου τρόπο ζωής»

Συγκεκριμένα, οι δράσεις θα είναι ποικίλες και θα αφορούν όλες τις ηλικίες των πολιτών του Ν. Ροδόπης από μαθητές μέχρι ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. 

Η έναρξη των δράσεων θα γίνει στις 10:00 το πρωί και θα περιέχουν βιωματικές δραστηριότητες, επιδαπέδια παιχνίδια και σταθμούς ενημέρωσης με διάφορες θεματικές γύρω από το ζήτημα των εξαρτήσεων. 

Παράλληλα αυτών, θα διεξάγεται και ένα θεατρικό  δρώμενο, το οποίο επιμελήθηκαν και προετοίμασαν εθελοντές για την διαδραστική ενημέρωση μικρών και μεγάλων. 

Στόχος όλων των διοργανωτών και των δράσεων που θα υλοποιηθούν είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και κυρίως η προαγωγή θετικών προτύπων ζωής, κόντρα στη ζωή με εξαρτήσεις.
 
Ο κύκλος των δράσεων θα ολοκληρωθεί το βράδυ στις 21:00 (Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής) με μία μουσική συναυλία από το γνωστό συγκρότημα «48 ORES», το οποίο θα μας ξεσηκώσει σε ρυθμούς disco 70'sκαι 80's pop με χαρακτηριστικά ακούσματα έως και σημερινά κομμάτια που ακούγονται στο ραδιόφωνο
  

Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής











 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts