ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ INNOVATIONID 2018

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 Πέμπτη 07 Ιουνίου 2018/Ώρα:12.00
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Το Hellenic Design Centre, μία πρωτοβουλία του ΚΕΠΑ, σε συνεργασία με το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Φορέων Design (BEDA) και το Δήμο Θεσσαλονίκης, 
διοργανώνουν το 3ο Διεθνές Συνέδριο InnovationID (Innovation Investing in Design).

Σε συνέχεια των επιτυχημένων Συνεδρίων InnovationID 2014 και InnovationID 2016, οι φορείς προώθησης του Design στη Θεσσαλονίκη επανέρχονται με τα νέα trends, εργαλεία, case studies και μεθόδους που προωθούν το Design-Driven Innovation.

Στόχος του Συνεδρίου InnovationID 2018, είναι η παρουσίαση παραδειγμάτων εφαρμογής του Design-Driven Innovation, τόσο στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, όσο και σε επίπεδο πολιτικής (Policy making).

Το Συνέδριο απευθύνεται στους επιχειρηματίες, στα στελέχη και στο προσωπικό όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην εκπαιδευτική κοινότητα, σε φορείς επιχειρηματικότητας, στελέχη του δημοσίου τομέα, καθώς και σε οποιονδήποτε θέλει να γνωρίσει το Design.

Η φετινή διοργάνωση τελείται στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης του Bureau of European Design Associations (BEDA), η οποία θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αποτελώντας αναγνώριση των συνεχών προσπαθειών μας τα τελευταία χρόνια για την προώθηση του Design στη χώρα.

Το Συνέδριο υποστηρίζουν οι φορείς: Γενικό Προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας, British Council, The Futurecats, και hellofrom _ .

Χορηγοί Επικοινωνίας του Συνεδρίου είναι τα ΜΜΕ: epixeiro.gr, Voria.gr, +Design Magazine, TV100, FM100, ΤHESSNEWS και Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5.

Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η αγγλική




ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ



  
Δημαρχείο Θεσσαλονίκης 
Βασιλέως Γεωργίου Α1, Θεσσαλονίκη













 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts