ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

29ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ & ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ
  31 Μαϊου - 03 Ιουνίου 2018
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία (ΕΝΕ) 
διοργανώνει το 
29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευρολογίας
 
Το Πανελλήνιο Συνέδριο αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση στο χώρο της Νευρολογίας στην Ελλάδα καλύπτοντας κατά το δυνατό το σύνολο των γνωστικών αντικειμένων της ειδικότητας.
 
Tα τελευταία χρόνια δίνεται ιδιαίτερο βάρος στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του Συνεδρίου σε πρακτικά θέματα με διοργάνωση κλινικών φροντιστηρίων και θεματικών ενοτήτων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις τελευταίες εξελίξεις στη διάγνωση και θεραπεία. 

Περιλαμβάνονται διαλέξεις διακεκριμένων συναδέλφων από το εξωτερικό ενώ δίνεται βήμα στις παρουσιάσεις νέων ειδικών και ερευνητών. Οι περιλήψεις των εργασιών που θα ανακοινωθούν θα δημοσιευθούν στο περιοδικό ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα συζητηθούν επίσης τα θεραπευτικά και διαγνωστικά πρωτόκολλα που αφορούν τις νευρολογικές νόσους και η επικαιροποίηση τους. 

Όπως και στις προηγούμενες εκδηλώσεις της ΕΝΕ έχει προβλεφθεί η κάλυψη συμμετοχής ποσοστού ειδικευομένων και νέων ειδικών Νευρολόγων από όλες τις Πανεπιστημιακές και Κλινικές του ΕΣΥ που χορηγούν πλήρη ειδικότητα στη Νευρολογία.
 
Corfu Holiday Palace
Ναυσικάς 2, Κέρκυρα https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts