ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΕΠΑΥΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τρίτη 24 Απριλίου 2018
Ώρα:18.00
Το Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογένειας της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Λογοπεδικών Λογοθεραπευτών στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής ημέρας Λογοθεραπείας,
διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα:
«Επαυξάμενη και Εναλλακτική Επικοινωνία»

Φέτος η ευρωπαϊκή ημέρα είναι αφιερωμένη στην «Επαυξητική & Εναλλακτική Επικοινωνία». Ο όρος Επαυξητική Εναλλακτική Επικοινωνία (AAC) περιγράφει όλες τις μορφές επικοινωνίας, εκτός της ομιλίας, που χρησιμοποιούμε για να εμπλουτίσουμε τον εκφραστικό λόγο και να διευκολύνουμε την καθημερινή μας επικοινωνία.
 
Στόχος της Ευρωπαϊκής Ημέρας Λογοθεραπείας είναι η διευρυμένη δημόσια επικοινωνία των επιστημόνων Λογοπεδικών ‐ Λογοθεραπευτών με το ευρύτερο κοινό, καθώς και των άλλων ειδικοτήτων που εμπλέκονται στην ψυχική υγεία, για τις ανάγκες των ατόμων που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην επικοινωνία και για τα δικαιώματά τους.

Την Τετάρτη 25/04/2018 από τις 11:00 έως τις 19:00 στο Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογένειας (Ευαγγελιστρίας 78), Ειδικό επιστημονικό προσωπικό από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοπεδικών Λογοθεραπευτών θα κάνει ανιχνεύσεις (αδρές αξιολογήσεις). Οι υπηρεσίες είναι δωρεάν. Όσοι επιθυμούν θα συμμετέχουν κατόπιν σχετικού ραντεβού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δημαρχείο Καλλιθέας