ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ - ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ»

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
23 - 24 Απριλίου 2018
 Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών - ΣΕΒ
το Συνέδριο με θέμα:
«ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ - ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ»

Το συνέδριο θα αναδείξει την ανάγκη και τα χαρακτηριστικά ενός επενδυτικού περιβάλλοντος που είναι φιλικό προς την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις. 

Στη λογική των επενδυτικών διαδρομών θα εντοπιστούν και θα εξεταστούν τα ορόσημα και εμπόδια κατά τη διάρκεια της «επενδυτικής διαδρομής» (investor journey) στους διάφορους παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας

 Η επενδυτική διαδρομή ξεκινάει με την αναγνώριση μιας επενδυτικής ευκαιρίας και των ζητημάτων που την αφορούν, περνάει από τις διαδικασίες υλοποίησης, τη χρηματοδότηση, την εξασφάλιση των βασικών προϋποθέσεων λειτουργίας, τη φορολογική διαχείριση κινήτρων, εισφορών, κλπ, μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Στόχος είναι ο εντοπισμός συγκεκριμένων προβλημάτων για κάθε σημείο ή ορόσημο κάθε επενδυτικής διαδρομής και η πρόταση συγκεκριμένων παρεμβάσεων, συνθέτοντας έτσι μια ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη επιτάχυνσης των παραγωγικών επενδύσεων. 

Οι λύσεις θα αναζητηθούν μέσα από την αξιοποίηση της διεθνούς εμπειρίας και την προσαρμογή δοκιμασμένων λύσεων από το εξωτερικό για την άρση πληθώρας ανασταλτικών παραγόντων του επιχειρηματικού και επενδυτικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα