ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ, ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δωρεάν Εκπαιδευτικά Μαθημάτα Nεφροπαθών, Συγγενών και Επαγγελματιών Υγείας για την Αιμοκάθαρση τα οποία οργανώνονται από την Ελληνική Νεφρολογική Εταιρία Νοσηλευτών, με την υποστήριξη του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας.

Σκοπό έχουν την ενδυνάμωση των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών και των οικογενειών τους, μέσα από τη γνώση και την κατανόηση της ευθύνης τους για τη συμμετοχική αντιμετώπιση των θεμάτων που καθορίζουν την καθημερινότητα τους.

Τα μαθήματα απευθύνονται πρωτίστως σε ασθενείς που βρίσκονται στην αιμοκάθαρση και στις οικογένειες τους, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία στον χώρο της Υγείας (ιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους κ.ά.)

Η συνολική διάρκεια κάθε μαθήματος είναι δύο ώρες, ενώ η διάρκεια της κεντρικής εισήγησης δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά. Στον υπόλοιπο χρόνο κάθε ενότητας διεξάγεται διάλογος με ερωτήσεις και απαντήσεις επί του θέματος.
  

Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center
Λεωφ. Μεσογείων 107, Αθήνα





 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts