ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΔΙΗΜΕΡΗ ΔΡΑΣΕΩΝ: «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ», ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

14 - 15 Οκτωβρίου 2017 
Διήμερη ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: 
«Ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού» συνδιοργανώνουν η Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (Ε.Χ.Ε.Μ.)

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης»

Φέτος υλοποιείται ένα διήμερο δράσεων αποκλειστικά εστιασμένων στην ενημέρωση και την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού, σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού και το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”

Στην εκδήλωση, που είναι ελεύθερη για το κοινό, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες από καταξιωμένους γιατρούς της Ε.Χ.Ε.Μ. και ανοιχτή συζήτηση με το κοινό (αίθουσα του Νερού)

Θα προσφέρεται προς όλες τις ενδιαφερόμενες δωρεάν κλινική εξέταση μαστού (ψηλάφηση), υπερηχογράφημα μαστών και κατ’ ιδίαν συμβουλευτική (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Μ.Αναγνωστάκη») από έμπειρους ιατρούς της Ε.Χ.Ε.Μ. (ακτινοδιαγνώστες και χειρουργούς μαστού) σε ειδικά διαμορφωμένα ιατρεία που θα λειτουργήσουν στο χώρο.

Την εκδήλωση θα στηρίξει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης» με βιωματικές ομιλίες μελών του συλλόγου




ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 1, Θεσσαλονίκη










ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ:
"ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - INTERVIEW"
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
& ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ
ή καλέστε στο 
ΤΗΛ: 210 5277089
http://www.koinwniaenergwnpolitwn.gr/2017/09/interview.html