ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΚΟΧΛΙΑΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Κυριακή 23 Απριλίου 2017 
Ώρα:10.30
Το Κέντρο Κοχλιακών Εμφυτεύσεων της Α΄ Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο:
 “Ημέρα ατόμων με Κοχλιακά εμφυτεύματα”

Η πρόοδος στους τομείς της τεχνολογίας, έχει δημιουργήσει καινούργιες προοπτικές για την αποκατάσταση στον τομέα της κοχλιακής εμφύτευσης. Αυτό απαιτεί τη συνεχή ενημέρωση, την πληροφόρηση αλλά και την ανταλλαγή εμπειριών στις συγκεκριμένες δυσκολίες που εμφανίζονται στην πράξη, ώστε να εξασφαλιστούν τα βέλτιστα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Η μέχρι σήμερα εμπειρία μας σχετικά με τις κοχλιακές εμφυτεύσεις στοχεύει στην παροχή ιατρικής υποστήριξης και αποκατάστασης με τα υψηλότερα πρότυπα, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Όλοι όσοι συμμετέχουν στην κοχλιακή εμφύτευση και στην αποκατάσταση είναι ευπρόσδεκτοι στη συνάντηση των ατόμων με κοχλιακό εμφύτευμα και των οικογενειών .

Στη συνάντηση θα συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα, από τη χρήση του επεξεργαστή ήχου έως την αποκατάσταση, με έμφαση την πορεία των παιδιών στο σχολείο


 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών
 Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης



 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts