ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ: «Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
01 - 02 Mαρτίου 2017

 Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει στο πλαίσιο του προγράμματος εκμάθησης Ολλανδικών ‘FLC DUTCH’.

Το FLC DUTCH είναι ένα πρόγραμμα «Εκμάθησης της Ολλανδικής Γλώσσας» που έχει διοργανωθεί από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με το σχολείο Heilig Hartinstituut Heverlee και το Πανεπιστήμιο KU Leuven στο Βέλγιο.

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει μαθήματα Ολλανδικής γλώσσας σε επίπεδο Α1-Α2 στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ύστερα από πρόσκληση ενδιαφέροντος, υπήρξε μια πρωτοφανής προσέλευση πάνω από 300 ενδιαφερομένων. Από αυτούς έχουν επιλεγεί 150, τους οποίους και εκπαιδεύουμε μέχρι και σήμερα.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται μέσω Skype από καθηγητές στις Βρυξέλλες και στο Λονδίνο. Επίσης, το πρόγραμμα αποτελεί μέρος ενός ερευνητικού προγράμματος που διερευνά την αποτελεσματικότητα της εκμάθησης ξένων γλωσσών στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

Γενικότερα, η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της προώθησης της Ευρωπαϊκής διάστασης στην εκπαίδευση με κύριους στόχους:

- Tην προώθηση της πολυγλωσσίας
- Tη χρήση νέων τεχνολογιών στην εκμάθηση ξένων γλωσσών
- Tην προώθηση της διαπολιτισμικής ευαισθητοποίησης
- Tην ανάπτυξη διακρατικής κινητικότητας και συνεργασίας μεταξύ Ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων




 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/?fref=ts