ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ AEGEAN

Η ακαδημαϊκή χρονιά 2016-17 ξεκινάει σε λίγους μήνες και η Aegean είναι έτοιμη για 4η συνεχή χρονιά, να σταθεί δίπλα σε ακόμα 250 νέους φοιτητές από όλη την Ελλάδα μέσα από το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών "Κοντά στους Νέους"

Το πρόγραμμα «Κοντά στους Νέους» απευθύνεται σε νεοεισαχθέντες φοιτητές, που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, με έμφαση στα νησιά των άγονων γραμμών, ικανοποιώντας έτσι τη σημαντική τους ανάγκη για μετακίνηση.

Στόχος μέσα από το πρόγραμμα αυτό, είναι να στηρίξουν τους νέους που βρίσκονται στο ξεκίνημα της πορείας τους, φέρνοντάς τους κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Συνολικά 250 φοιτητές θα λάβουν από την Aegean και την Olympic Air δωρεάν, 8 εισιτήρια ανά έτος για όλη την τετραετή, πενταετή ή και εξαετή ανά περίπτωση, διάρκεια των σπουδών τους.

Τα εισιτήρια που παρέχονται στους φοιτητές, είναι 100% δωρεάν, καθώς καλύπτονται και οι φόροι αεροδρομίων

Τα κριτήρια για την ένταξη των νέων φοιτητών στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη στήριξης των ελληνικών οικογενειών σε ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα στα νησιά των άγονων γραμμών, έχοντας ως κύρια επιδίωξή μας να ελαφρύνουμε τον βεβαρυμμένο οικογενειακό προϋπολογισμό. 

  • 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από προορισμούς προς δρομολόγια «άγονων γραμμών»:
  •  Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Κέρκυρα, Χίος, Σάμος, Καλαμάτα, Καστελόριζο*, Αστυπάλαια*, Κάλυμνος*
  • *Μέσω συνδεδεμένου δρομολογίου 

  • 150 νεοεισαχθέντες φοιτητές από την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
30/11/2016
ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ


kontastousneous.gr https://www.facebook.com/groups/610222592441495/