ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

SAP NEXT-GEN FORUM

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 Tρίτη 25 Oκτωβρίου 2016/Ώρα:12.00
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το SAP NEXT-GEN FORUM απευθύνεται σε φοιτητές, νέους απόφοιτους και startuppers και όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας.

Οι συμμετέχοντες στο «next–gen Forum» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικές με τις πρωτοβουλίες της εταιρείας που αφορούν συνεργασίες με Πανεπιστήμια και φοιτητές, καθώς και όλα τα προγράμματα αξιοποίησης των νέων ταλέντων.

Επίσης, στο πλαίσιο του Forum, οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν μια συζήτηση με τη συμμετοχή πέντε CEO εταιριών από διαφορετικούς κλάδους, οι οποίοι θα μιλήσουν για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν για τη στήριξη των νέων, το μέλλον της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα, καθώς και τα προσόντα και ποιοτικά χαρακτηριστικά που αναζητούν στους νέους υποψήφιους.

Στο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση του SAP Data Science Hub που μόλις δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και το οποίο θα ξεκινήσει άμεσα τη λειτουργία του, αναζητώντας συνεργασία με Πανεπιστήμια και φοιτητές στον τομέα του data science.

Στο τελευταίο μέρος του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τις εξελίξεις της ελληνικής κοινότητας Startup και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πρόγραμμα EGG της Eurobank. 
Το Forum θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Χρυσού Ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΦΟΡΟΥΜ



ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ
 Πειραιώς 138, Αθήνα

 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/