ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΑΛΕΞΗ: "ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ - ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016
Ώρα:19.30
 Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της Ομαδικής Εικαστικής Έκθεσης "Η Πρόληψη μέσα από την Τέχνη", που φιλοξενείται στη Φωκίωνος Νέγρη 16, η Δρ. Δέσποινα Κατσώχη, Ογκολόγος-Ακτινοθεραπευτής, Πρόεδρος της ΑΚΟΣ παρουσιάζει τη διάλεξη με θέμα:
"Ιατρική και Τέχνη - Μια συνάντηση όλο εκπλήξεις"

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας θα αναλυθεί, με τη συνδρομή οπτικού υλικού, η σχέση Ιατρικής και Τέχνης από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, μέσα από τους σημαντικότερους σταθμούς αυτής της συνάντησης. 

Οι παρευρισκόμενοι θα "ταξιδέψουν" στις πρωτόγονες κοινωνίες, στην αρχαία Ελλάδα, στην Αναγέννηση -όπου η απεικόνιση των μελών του ανθρωπίνου σώματος μέσα από πίνακες (Ντα Βίντσι) βοήθησε στην καλύτερη γνώση της ανατομίας του ανθρώπινου σώματος- μέχρι σήμερα. 

Η Δρ. Δέσποινα Κατσώχη, Ογκολόγος-Ακτινοθεραπευτής είναι Πρόεδρος της ΑΚΟΣ, μιας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας, μέλη της οποίας είναι κυρίως επιστήμονες από τον χώρο της υγείας και πλαισιώνεται από εθελοντές, αποθεραπευμένους αλλά και απλούς πολίτες, που αφιερώνονται στη μάχη της πρόληψης του καρκίνου και στην παροχή ουσιαστικής βοήθειας στους αποθεραπευμένους της νόσου

Xώρος "Φωκίωνος Νέγρη 16"
 Φ. Νέγρη 16, Κυψέλη


 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/