ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΑΓ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016/Ώρα:10.00π.μ
Η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, συνεπής και φέτος διοργανώνει μία σειρά από δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Λόφο Αγίου Φιλίππου με στόχο την ενημέρωση, τον εξωραϊσμό, την ευαισθητοποίηση αλλά και την ψυχαγωγία των πολιτών σε θέματα που αφορούν στο Περιβάλλον.

      Ο Λόφος του Αγ. Φιλίππου θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς πνεύμονες της πόλης μας και οφείλουμε να τον προστατεύουμε και να τον  βελτιώνουμε.   
Στην  προσπάθεια αυτή είναι στο πλευρό σημαντικούς φορείς και χορηγούς όπως: Την  ΕΔΟΚ( Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων ) που θα εκπαιδεύσει  τα παιδιά με ασκήσεις εξοικείωσης στην ορειβασία και τους ενήλικες  με διαλέξεις Πρώτων  Βοηθειών
 
Με τους πρόσκοπους θα κάνουμε αναρρίχηση και θα παίξουμε πολλά  προσκοπικά παιχνίδια μαζί τους.
 
Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν στο γήπεδο ΜΠΑΣΚΕΤ  με τα φουσκωτά που θα μας προσφέρει η εταιρεία PANDAFamilyPark και να δουν το ΜΙΚΥ και τη ΜΙΝΥ.
 
Η ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. προσφέρει τα γάντια ώστε να μπορούμε να δενδροφυτεύσουμε, να καθαρίσουμε και να βάψουμε.

  Στη συνέχεια της εκδήλωσης όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να γευτούν φρούτα από την Α΄ Λαϊκή Πειραιά, σοκολατούχο γάλα από την εταιρεία ΝΟΥΝΟΥ και άφθονο νερό από την ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ
 Λόφος Αγίου Φιλίππου 
 Αλσος Δεξαμενής Νίκαιας



 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/