ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ / ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Έναρξη: Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016/Ώρα:18.00-21.00
Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού  Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ  ξεκινά σεμινάριο με θέμα το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

 Το σεμινάριο  θα λαμβάνει χώρα κάθε Δευτέρα ανά δεκαπέντε ημέρες, δηλαδή: 24/10, 7/11, 21/11  και 5/12/2016.

Το σεμινάριο αυτό διοργανώνεται στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να ιδωθούν συνδυαστικά και κριτικά από την μια  κάποιες  θεωρητικές προσεγγίσεις για την ταυτότητα και την ετερότητα στο ατομικό και το συλλογικό επίπεδο και από την άλλη το προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα που με ιδιαίτερη δραματικότητα βιώνουν η ευρύτερη περιοχή μας αλλά και ειδικά η χώρα μας. 

Στον ανοιχτό αυτόν διάλογο πνευματικής και κοινωνικής εγρήγορσης και ανθρωπιστικής πράξης παρεμβαίνουν άνθρωποι που με προσωπικό κόστος και κίνδυνο συμβάλλουν στο να σωθούν ζωές και άλλοι που έχουν ασχοληθεί με τις ιδέες και τα σύμβολα που αφορούν στο θέμα αυτό.

Την Δευτέρα 24/10 θα κάνουν εισηγήσεις οι: 
  • Ιωάννης Γιαννίκος, ανθυποπλοίαρχος  Λιμενικού Σώματος.
  • Απόστολος Κατριβάνος, αντιπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος.
  • Μάρκος Παπακωνσταντής, δικηγόρος,  δρ. ευρωπαϊκού δικαίου, ειδ. σύμβουλος αν. υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Συντονίζει η Πέπη Ρηγοπούλου.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό στους μεταπτυχιακούς φοιτητές όλων των κατευθύνσεων, στους προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος, αλλά και στο κοινό.


Γρυπάρειο Μέγαρο
Αίθουσα 102, 1ος όροφος
 Σοφοκλέους 1, Αθήνα


 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/