ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΣΤΟ ΤΡΙΑΝΟΝ: ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2016
Ώρα:20.00
Οι φοιτητές του Π.Μ.Σ. «Πολιτιστική Διαχείριση» του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, ετοιμάζουν μια κινηματογραφική βραδιά και με χαρά μας παρουσιάζουν τις μικρού μήκους ταινίες τους

Στο πρώτο μέρος θα προβληθούν οι πρόσφατες ταινίες των αποφοίτων του τμήματος:

"Twist"
Μιχάλης Παπαντωνόπουλος, Διάρκεια: 15’
Το συμβούλιο των καθηγητών πρέπει να πάρει μία απόφαση. Η ώρα περνάει. Δεν είναι πια σίγουροι. Η Δάφνη περιμένει στον διάδρομο.

"Χρήστος και η Δήμητρα"
Αμέρισσα Μπάστα, Διάρκεια: 13’
Ο 8χρονος Χρήστος έχει στόχο να δει μαζί με τη συνομήλικη φίλη του, τη Δήμητρα, το βράδυ την παράσταση του έργου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» ενός περιοδεύοντος θιάσου, που έχει φτάσει στο χωριό τους. Τα πράγματα όμως δε θα εξελιχθούν τόσο εύκολα για τον Χρήστο, που θα κληθεί να ξεπεράσει εμπόδια και να πάρει γενναίες αποφάσεις! Μια ταινία για την τέχνη, τον έρωτα, τη μαγεία και το όνειρο…

"Η Αλίκη στο καφέ"
Δημήτρης Νάκος, Διάρκεια: 19’
Η Αλίκη πίνει καφέ και διαβάζει. Ο Βασίλης θέλει να τη συναντήσει το βράδυ. Η Κατερίνα περιμένει τον Βασίλη τα βράδια. Ο Βασίλης θέλει να ξεφύγει από όλα. Και η Αλίκη είναι πάλι στο καφέ.

"Κύβος"
Αλέξανδρος Σκούρας, Διάρκεια:23’
Ο Μάκης, ένας άεργος 35άρης, δεν έχει να επιδείξει κάτι αξιόλογο στη ζωή του, πέρα από την εξωπραγματική ταχύτητα που λύνει τον κύβο του Ρούμπικ. Μαζί με την αδελφή του και τη μητέρα του, μαζεύονται στο πατρικό τους σπίτι για να υποδεχτούν τον μικρότερο αδελφό και αγαπημένο της μητέρας, που επιστρέφει από το εξωτερικό.

Στο δεύτερο μέρος θα προβληθούν οι ταινίες που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος «Παραστατικές Τέχνες» με διδάσκοντες τον Γιάγκο Ανδρεάδη και τον Δημήτρη Νάκο, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016 και είναι οι εξής:

"Release"
Εύα Αναγνωστάκη, Ευτυχία Βαρδούλη, Μαριλένα Κουκούλη Σταυρούλα Σουλοπούλου, Κορίνα Χουδαλάκη, Διάρκεια: 13’
Ο Νίκος είναι ένας αφοσιωμένος και συνεπής υπάλληλος Ανθρώπινου Δυναμικού, ο οποίος ενώ περιμένει να αλλάξει σύντομα τμήμα, επιφορτίζεται με δύο ακόμα απολύσεις. Μέσα σε μία εβδομάδα πίεσης και συγκρούσεων, όλα αλλάζουν καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τις επιλογές του, τον εαυτό του κι ένα μεγάλο δίλημμα.

"Ex-απίνης"
Μυρτώ Συμεωνίδου, Μαρία Καλογεροπούλου, Μαρία Παπαδοπούλου, Έυη Στούμπου, Διάρκεια: 10’
Η ρομαντική βραδιά που περνά η Νατάσα μαζί με το φίλο της, θα καταστραφεί από τα επίμονα χτυπήματα της πόρτας. Ο Δημήτρης, ο πρώην φίλος της, εισβάλλει στο σπίτι και φέρνει τα πάνω κάτω σε αυτό, στη σχέση του ζευγαριού, αλλά και στις σκέψεις της Νατάσας.

"Η Άλλη"
Αναστασία Ρίζου, Ουρανία Μαυρίκη, Βάλια Σιδέρη, Διάρκεια: 8’
Μια αυστηρή και απρόσιτη γυναίκα, η Ευανθία, ζει μόνη σε μια πολυκατοικία της Κυψέλης. Οι κοινωνικές της επαφές είναι ελάχιστες. Ένα χειμωνιάτικο απόγευμα όμως, θα έχει μια απρόβλεπτη συνάντηση.

"2 ½"
Χρήστος Νταμπακάκης, Μακρίνα Πετροπούλου, Φαίη Ρουμελιώτη, Γιάννης Τσέπας, Διάρκεια: 10’
Μία γυναίκα σε μία αδιέξοδη σχέση. Ένας χώρος αναμονής γυναικολογικής κλινικής. Πολυκοσμία, αλλά και μοναξιά. Συνεχή τηλεφωνήματα, ένταση και σκέψεις. Μία κρίσιμη απόφαση…


Μετά την προβολή των ταινιών θα ακολουθήσει πάρτυ στο φουαγιέ του Τριανόν


 Κινηματογράφος Τριανόν 
Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων


 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/