ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

26ο ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ»

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
 03 - 05 Νοεμβρίου 2016
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
26ο Ιατρικό Συνέδριο των Ενόπλων Δυνάμεων με τίτλο:
 «Σύγχρονες Προσεγγίσεις-Μελλοντικές Προκλήσεις»

Το ΙΣΕΔ διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια με σκοπό τη παρουσίαση του επιστημονικού και κοινωνικού έργου του Υγειονομικού των Ενόπλων Δυνάμεων(ΕΔ). Το έργο αυτό επιτελείται σε όλη την Ελληνική επικράτεια από στελέχη όλων των ειδικοτήτων (Ιατροί, Νοσηλευτές, Οδοντίατροι, Φαρμακοποιοί, Κτηνίατροι, Ψυχολόγοι) και ακολουθεί την πρόοδο και τα επιτεύγματα των επιστημών υγείας.

Στο συνέδριο παρουσιάζονται οι σύγχρονες αντιλήψεις και πρακτικές στην πρόληψη, περίθαλψη και έρευνα που εφαρμόζονται στους υγειονομικούς σχηματισμούς των ΕΔ και αναδεικνύεται η διαχρονική εποικοδομητική συνεργασία με τους πανεπιστημιακούς και όλους τους θεσμικούς φορείς υγείας.

Στόχος κάθε συνεδρίου υγειονομικού ενδιαφέροντος αποτελεί ο εμπλουτισμός και η επικαιροποίηση των γνώσεων των επιστημόνων υγείας για την αρτιότερη επιστημονική κατάρτησή τους επ’ωφελεία της Υγείας των πολιτών. Το 26ο ΙΣΕΔ φιλοδοξεί, με τη υποστήριξη όλων των υγειονομικών των ΕΔ και τη συνδρομή καταξιωμένων ομιλητών και εξειδικευμένων συναδέλφων της Πανεπιστημιακής και Υγειονομικής κοινότητας, να επιτύχει την πληρέστερη παρουσίαση θεμάτων Υγείας που απασχολούν το κοινωνικό σύνολο.

Η Οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, με οδηγό τη διεπιστημονική συνεργασία και θεματολογία που αφορά τις «Σύγχρονες Προσεγγίσεις-Μελλοντικές Προκλήσεις» θα εξασφαλίσει τη διαμόρφωση ενός επιστημονικού προγράμματος που θα αναδεικνύει το Υγειονομικό δυναμικό της χώρας και θα δώσει την ευκαιρία επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων όλων των συναδέλφων για τα τρέχοντα θέματα όλων των ειδικοτήτων Makedonia Palace
Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη


 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/