ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ
 25 - 27 Νοεμβρίου 2016
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η Ακαδημία Νεφρολογίας Κεντρικής Ελλάδος και η Πανεπιστημιακή Νεφρολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. Λάρισας, του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν το Νεφρολογικό Συμπόσιο Κεντρικής Ελλάδος 2016


Το Νεφρολογικό Συμπόσιο 2016, ως επιστημονική εκδήλωση Κεντρικής Ελλάδος, φιλοδοξεί και εφέτος να καλύψει σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις στις νεφρικές παθήσεις που αφορούν τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία. 

Θα παρουσιαστούν ποικίλα θέματα, τα οποία, παράλληλα με τη νεφρολογία, θα αφορούν και μεγάλο φάσμα των άλλων ιατρικών ειδικοτήτων.

 Κεντρικός στόχος είναι η συμβολή σε μια αποτελεσματικότερη και ορθότερη αντιμετώπιση των νεφρικών παθήσεων. Προς την κατεύθυνση αυτή, η συνεργασία τόσο σε επιστημονικό επίπεδο όσο και στον εργασιακό χώρο όλων των επαγγελματιών υγείας είναι απολύτως απαραίτητη.


Το πρόγραμμα ξεκινά την Παρασκευή και περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις και κλινικά φροντιστήρια. Θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες με καταξιωμένο κλινικό και ερευνητικό έργο στη Νεφρολογία και σε άλλες ιατρικές ειδικότητες. 

 Η νοσηλευτική ημερίδα, η οποία λαμβάνει χώρα κατά παράδοση στο Συμπόσιο, θα συμβάλλει και εφέτος στον εμπλουτισμό της θεματολογίας και τη δημιουργική ανταλλαγή απόψεων. Παράλληλα, στο βήμα του νέου ερευνητή, θα ακουστούν και πάλι ταλαντούχοι επιστήμονες με σκοπό την υποστήριξη και την προαγωγή της νέας γνώσης


Ξενοδοχείο Larissa Imperial
Φαρσάλων 182, Λάρισα


 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/