ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ INFOCOM WORLD - DIGITAL ECONOMY

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 Τετάρτη 02 Νοεμβρίου 2016 
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Tο μεγαλύτερο συνέδριο Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής & Media στη ΝΑ Ευρώπη, το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της ψηφιακής αγοράς, αλλά και όσων χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα εργαλεία και τις υπηρεσίες, προκειμένου να κάνουν πράξη τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό είναι γεγονός.

Η αγορά βιώνει την αναδιάρθρωση του τεχνολογικού, επενδυτικού και στρατηγικού της προσανατολισμού και είναι πλέον κοινή παραδοχή, ότι οι ψηφιακές γέφυρες είναι η μοναδική διέξοδος προς τη νέα οικονομία, την έξοδο της χώρας από το περιθώριο και την ανάκτηση της χαμένης ανταγωνιστικότητας.  

To 18o InfoCom World, με κεντρικό θέμα Digital Economy: The Highway of NGN, δείχνει τη δυναμική και το δρόμο της εξέλιξης!

Υποδομές, υπηρεσίες, προϊόντα και περιεχόμενο, έχουν πλέον ως κύριο συστατικό τις τεχνολογίες Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής και δεν υπάρχει κανείς στον πολιτισμένο κόσμο, που να θεωρεί περιττή πολυτέλεια την ψηφιοποίηση και τη διασύνδεση.

Η οικονομία, γίνεται πλέον ψηφιακή και διασυνδεδεμένη, κάτι που αποτελεί ευκαιρία -αλλά παράλληλα και αδήριτη ανάγκη– για μικρές χώρες όπως η Ελλάδα, γιατί αν χαθεί ο δρόμος για τη Νέα Γενιά Υπηρεσιών, η οπισθοδρόμηση και η απομόνωση θα είναι αναπόφευκτες.






 Ξενοδοχείο Divani Caravel
Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2


 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/