ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ–ΥΜΗΤΤΟΥ

Η Ελληνική Κοινωνία βιώνει μια πολυδιάστατη κρίση εξαιτίας  των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Η ανεργία, η μείωση του εισοδήματος και η ανασφάλεια έχουν προκαλέσει  οικονομική ασφυξία και αδιέξοδα σε πολλά νοικοκυριά.

Σ’ αυτήν την πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση απαντάμε με αίσθημα ευθύνης και με επίγνωση του ρόλου μας σε συνθήκες  βαθιάς ύφεσης και υποβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ενας από τους βασικούς προσανατολισμούς της Κοινωνικής Προστασίας είναι και ο χώρος της Παιδείας, ώστε κανένα παιδί να μη στερείται των μέσων εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες της (Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια) και ειδικότερα της δυνατότητας πρόσβασης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση για οικονομικούς λόγους.

Προς το σκοπό αυτό προγραμματίζουμε την επαναλειτουργία  του Κοινωνικού Φροντιστηρίου με τη συμμετοχή, σε εθελοντική βάση, μελών του εκπαιδευτικού προσωπικού των σχολείων του Δήμου μας, αλλά και άλλων  Δασκάλων και Καθηγητών, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Οι κοινωνίες που ζει και ανασαίνει ο Εθελοντισμός είναι οι κοινωνίες με μέλλον για τα παιδιά μας. Κάθε νέος Εθελοντής είναι μια νέα ελπίδα ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει πιο δίκαιος. Όλοι μαζί μπορούμε να συνθέσουμε μια αισιόδοξη προοπτική για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας!

Σας καλούμε να στηρίξετε και τη δράση αυτή και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δημαρχείο Δάφνης  Έλλης 16 & Κανάρη τηλ : 2132085505 email kin.ethelodismos@gmail.com Πληροφορίες: Δ/ντρια Κοιν. Προστασίας Μαρία Ανδριώτου

Η Εντεταλμένη Δημ.Σύμβουλος Κοιν.Αλληλεγγύης-Εθελοντισμού
Γεωργία.Γ.Σκιαδοπούλου

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού
Μιχαήλ Ι. Σταυριανουδάκης



 https://www.facebook.com/groups/610222592441495/