ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "GETONLINE WEEK" ΣΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το GetOnline Week είναι μια ετήσια εκστρατεία, που έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τους Ευρωπαίους πολίτες να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, έτσι ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας. Από το 2010, περισσότεροι από 800.000 νέοι από όλη την Ευρώπη έχουν ενισχύσει τις δεξιότητες τους συμμετέχοντας σε σχετικά προγράμματα.

H HePIS είναι εθνικός εταίρος του GetOnlineWeek 2016 για την Ελλάδα και υλοποιεί προγράμματα για μαθητές, φοιτητές και ανέργους, όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια εκμάθησης κατασκευής ιστοσελίδων, συνεδρίες σύνταξης βιογραφικού, online συνεδρίες με μέντορες ενώ στο πλαίσιο αυτής διαθέτει 300 πιστοποιήσεις και προγράμματα e-learning για δωρεάν εκπαίδευση, εξέταση και πιστοποίηση σε βασικές δεξιότητες Πληροφορικής.
Αναλυτικά προσφέρονται:


1) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
  Θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια εκμάθησης κατασκευής ιστοσελίδων (HTML, CSS, Javascript) σε 100 υποψήφιους διάρκειας 30 ωρών. 
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε κέντρα εκπαίδευσης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η δράση αφορά νέους ηλικίας έως 28 ετών ενώ προτεραιότητα θα δοθεί σε ανέργους.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016
2) ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ONLINE MENTORING:
Mέσω της πρωτοβουλίας της HePIS “Getcoding.gr”, νέοι ηλικίας έως 20 ετών μπορούν να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένα στελέχη του κλάδου της Πληροφορικής όπου θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα χαρακτηριστικά των επαγγελμάτων στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Eπικοινωνιών καθώς και να απευθύνουν ερωτήσεις σχετικές με το αντικείμενο σπουδών που σκέφτονται να επιλέξουν. Οι μέντορες προέρχονται από εταιρείες όπως η Μicrosoft, το Facebook, η Νokia, η Deutsche Telecom, η Εricsson όπως επίσης και από κορυφαία πανεπιστήμια, όπως το Imperial College και το University of Houston. 
3) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ECDL PROFILE ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ E-LEARNING:
 Θα διατεθούν 300 πιστοποιήσεις και προγράμματα e-learning σε μακροχρόνια άνεργους για δωρεάν εκπαίδευση, εξέταση και πιστοποίηση σε βασικές δεξιότητες Πληροφορικής. Οι πιστοποιήσεις αποτελούν ευγενική χορηγία του παγκόσμιου φορέα πιστοποίησης PEOPLECERT, ενώ τα προγράμματα εκπαίδευσης του εκπαιδευτικού οργανισμού ΜASTER S.A.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
 Πέμπτη 07 Απριλίου 2016
4) ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ:
Διοργάνωση σεμιναρίων σύνταξης βιογραφικού μέσω skype μέσα από τα οποία 350 υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να συντάξουν το βιογραφικό τους με την υποστήριξη εξειδικευμένων στελεχών στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού. Προτεραιότητα θα δοθεί σε μακροχρόνια άνεργους ενώ οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους στο ακόλουθο 
 ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
Κυριακή 17 Απριλίου 2016